Friday, March 26, 2010

Snowkite Speed Championship 2010

u
Õhtul panime 0'C parafiini + libesti ja hommikul Rohukülla kihutama. Vaatamata kehvale prognoosile vihma ei saadanud, tuul puhus ja oli isegi päikest. Naisi oli koguni 5! :-O ja võistlus oli põnev! Määre tuli juba sissesõidul ära ja laud ei tahtnud kuidagi libiseda lume peal. Mehi mõõdeti radariga, naised sõitsid GPS järgi. 11m2 Comp vedas hästi, kuid lumi võttis hoo korralikult maha. Võtsin Niko käest 12m2 Havoci ja parandasin oma tulemust tervelt 5km/h võtta! Kokkuvõteks - 2 koht (49.86km/h). Palju õnne Triinale ja Kathale kes said 1 ja 3 koha;) Enely oli juunioritel esimene;)
Poisid (Karel, Nikolai, Andreas) said vastavalt 2, 3, 4 koha! Pole paha, arvestades seda, et Karel sõitis esimest korda elus lumel lohega ja Andreas pole 0.5 aastat üldse sõitnud;)
Tänud korraldajatele ja kohtunikudele vahva võistluse eest!!!
Tulemused ja pildid TSK lehel: http://www.tallinnasurfiklubi.ee/est/news/read/snowkite-speed-championship-2010/

2 comments:

Triina said...

Tihe rebimine oli meil seal lõpus ja väga hea tulemuse said kirja. Tervelt 10 kilti rohkem, kui eelmine aasta. Gratzz!!

Marianna said...

Eelmine aasta ei lähe eriti arvesse, sest siis oli auhind julguse eest. Tükkaega ei julgenud üldse keegi peale minna, sest tingimused olid väga ekstreemsed (tuul kuni 22ms, kiilakas ja vesi)! Mul oli 9m2 kõige väiksem lohe. Nikolai instrueeris mida teha ja mida ei tohi ja lasi lohe ülesse, Arne ja Rimma ei lasknud aga rajale: "vajud sadamasse, lase lohe kohe lahti kui jama on, jne". Keegi tuttavatest ütles: "las läheb, suvel 1 inimese võrra vähem rannas, rohkem ruumi":) Arne hoidis tükkaega trapetsist kinni. Kokkuvõtes tegin 1 halssi ja minult võeti GPS ära:) Oleks 7-ne lohe olnud tookord ei kahtleks kas minna või mitte. Mehed olid 6-7 lohedega peal nii et lihtsalt hirmus oli sõita!