Monday, March 22, 2010

Snowkite Speed Championship 2010

Rohukülas toimus laupäeval (20.03.10) TSK korraldatud kiiruse meistrivõistlused. Ise ei uskunud laupäevani välja, et midagi toimub sest prognoosid olid eriti hüplevad. Lisaks veel pluss kraadid ja vesi merel. Paaril päeval enne käisin oma rannas harjutamas ja tingimused olid väga nadid. Jääkonarused ja täielik antiglide lumel.
TSK'l pole nähtavasti ühtegi karmavõlga ning võistlusteks superhea tuul ja parim pleiss olemasolevatest.

Võistlejaid oli palju, mehi vist üle kahekümne ja naisi tervelt 5! Lahe! Meil lasti GPSiga ringi tiirutada, mehi mõõdeti radariga.
Sõitsin 10 ruuduse RPM'iga ja esimestes sõitudes üsna edukalt ees. Teisel kohal Marianna, kolmandal Eneli. Siis aga hakkasid tsikkidel välja ilmuma 12 ja 13 ruudused. Mõtlesin: Nonii, nüüd on mul kümnesega kellad. Õnneks siiski suutsin liidrikohta hoida ning suurest hirmust pigistasin viimases sõidus oma rekord tulemuse - 51 km/h.
Uskumatu üllataja oli Katharina, kes muidu vapralt neljas püsis aga samuti viimase sõiduga kiire spurdi tegi ja hoobilt kolmandale kohale potsatas. Seda veel 8 ruudusega? :O Rimma sai samuti väga hea tulemuse kirja, arvestades väikest talvesõidu kogemust.

Eriti suur tänu Karinile, kes GPSiga jännata viitsis ja meie vahel end rihmaks jooksis. Teine tänu Andreasele elupäästva saiakese eest! Kolmas tänu endisele spiidikunn Intsule nippide eest ja neljas tänu treener Tomile. Aa isale ka, kes oma kalalkäimise gpsi laenas (millega ta kunagi kalal ei käi). Uups kõlab nagu mage Oscarite gala :D

Enivei, oli superlahe talvist hooaega lõpetav võistlus, tänks naistele osalemast, palju õnne võitjatele ja hip hip hurraa TSK korraldustiimile.

1 comment:

Marianna said...

Surun veel korra kätt ;)