Sunday, March 7, 2010

Aloha Icechallenge (06.03.10)

Käisin tiiru Aloha Icechallengil, mis oli tegelikult rohkem chill kui challenge. Rahvast ülivähe, lohesid regas võistlusele vaid kolm - mina, Martti, Kaspar. Mis siis ikka, päevitasime ja ootasime tuult. Muidugi Martti sõitis oma suure sefiiritordiga kõikse aeg ja etendas live tuulemõõtja rolli. Lahe keskel oli tugevam tuul ning päris ilma surfita ei jäänud meist keegi. Purjekelgud said isegi ühe slalli peetud. Race'i jaoks siiski polnud piisavalt. Päeva lõppedes küll viskas mingisuguse puhangu. Üks korraldajatest - Liisa tahtiski meile siis kiirkorras jõukatsumise teha, et diplomid ikka jagatud saaks aga puhang oli niiii üürike. Diplomeid ei saanud aga nipet-näpet meeneid ikka :)))
Kokkuvõttes mõnus päev! Teeks teinekordki!
Esindatud lohemeeskond

6 comments:

Jana said...

Ahhh ma oleks ka võinud end kohale ajada. tore kui saab chillida ja Triina sind pole nii ammu näinud ka.
A mul oli eelmine õhtu pidu ei saanud end voodist välja:-(

Unknown said...

ma ka hommikul ajasin end vara üles ja uurisin, kas puhub, nagu ei paistnud midagi ja nii koju jäimegi :P vot sulle, jäime mõnusast päevast ilma:)

Triina said...

Küll neid tüngapäevi tuleb veel, ärge muretsege :P

Unknown said...

Igatahes pilt on viieline! Nii et Eestis on talvel aint 3 võistlushimulist lohesurfisportlast? :D
Au entusiastidele!

Marianna said...

Me vaatasime kõik võimalikud prognoosid üle, tõmbasime paralleele reedesest prognoosist ja sellega mis reaalselt puhus ja sõitsime mäele, sest paremal juhul 4ms päeva teisel pool:(
Mäel oli tore:)
Kena pilt!;)

Unknown said...

Ma mõtlesingi et kus Marianna ja Nikolai olid? :D