Saturday, March 27, 2010

Back to Egypt!

Esimesel tööpäeval kohe puhus, sõitsin hommikul 7.5sega, tuul oli puhanguline ja midagi välja ei tulnud, õhtul läksin uuesti kõigepealt 7.5sega, unhookis tunne hea ja siis tuul langes, võtsin uuesti 9.5, aga sellest jäi väheks. Olrait mis muud kui sõbra 18 ruudune vana vegas. Keeruline oli sellega midagi teha, kuna poom oli no nii viltu, ma ei tea miks ta knotse nii vahetas, eniveis olin laisk, et vahetada ja midagi välja ei tulnud.
Meil on nüüd sellised reeglid, et saame ainult 30 min sõitma minna ja enne seda peame luba küsima..Can i go kiting? yes but 30 min...Sellisel juhul vaatad kiirelt, mis lohed rannas on, sõber tuli just välja 12 ruuduse Cabrinha Switchbladega, hmm i take it:) Tuul oli suhteliselt langemas, 30 min jooksul 4 railey to blindist 3 puhtad, 4 kord poom käes, aga crashisin.
Järgmine päev sellest oli tugev tuul, proovisin esimest korda transition backrolli, hmm iisi, pole lihtsalt varem proovinud. Kuna tuul oli puhanguline ja tugev (15-30 knotsi), siis õpetama sellel päeval otsustasin mitte minna ja sellest tuli paras jama, ülemused tigedad ja saime Janega nädala ajase sõitmise keelu, see tähendab, et tööpäeval sõitma ei või minna, isegi kui õpilasi ei ole, oleme nagu rannapoisid, laseme lohesi ülesse ja alla, hehe.
Täna käisin vara hommikul sõitmas, enne tööpäeva, tuul on meil siis side off ja eriti puhanguline, suhteliselt raske on midagi uut õppida, nii et tegin täna mõned kenad powered raileyd, thats it.
Vara magama ja vara sõitma...

3 comments:

Kristi said...

:D Hakkab meie Egiptust meenutama!

Triina said...

Hail Hitler!

Unknown said...

Suur lilleaed
ümber väikse maja.
Särab ja lõhnab seal õitehurm –
elu on sinuga
suur lilleaed!

Ühesõnaga kammib sajaga!
Ei jõua enam ära oodata millal see f.. karistus läbi saab ja sõitma tohib minna. Täna kustutati mu selle nädala puhkepäev ka ära, et kool saaks rohkem teenida. Ajee! See tähendab et tuleb hommikul koos päikese tõusuga kooli minna et sõita saaks! Ehk õhtul meil Kristiiniga sunset ja hommikul sunrise. Varsti panen oma väikse palmilehtede hüti siia viietärni puhkemaja plääžile! :D Katsume asja ikka huumoriga võtta!
Kell on 21 ja me lähme nagu korralikud koolilapsed tuttu, muidu ei jaksa vara ärgata!
Igatse või kodumaa jahedat vett, sest saab sõita kui puhub! Ja hoiame pöidlaid et Hitler maha rahuneb ja sõjaks ei lähe. :D