Wednesday, March 31, 2010

30-31märts


Peale 2 päevast tuulepausi puhus teisipäeval jälle. Meil endiselt sõidukeeld peal, ärkasime varem ja saime teha ca 40 min sessi. Tuul oli tugev ja puhanguline hommikul, i wanna fly ehk siis lihtsalt kõrged hüpped. 3 vangi tulid veest välja ühel ajal, see oli päris hea vaatepilt, 3 vangi korraga lohesi allalaskmas ja 3 beachboyd jooksmas, kahju, et keegi pilti ei teinud. Peale seda võeti meilt sõidukeeld pealt ära, wohooo. Täiskuuga imeb low tide ajal meil laguuni niimoodi veest tühujaks, et no mitte midagi ei ole ja koolitada ei saa. Tegin väikese beachstart sessioni, kuna meil tuleb low tidega liivaluide vee alt välja ja peale seda paaditunnel, kus on nats rohkem vett.
Õhtul peale pikka koolituspäeva läksin 17.30 peale uuesti, 7.5 kahoona ja kiteloop session üle kuu aja - transition downloop, kiteloops, unhook kiteloops, sest nendega on nii, kui alustad siis lased jutti.
Täna puhus hommikul hea tuul, päevaks langes, nii et koolitasin 14 ruudusega. Kui koolitamise lõpetasin kuskil 17.00 ajal, passisin kullisilmadega kaldas, kus mis kelle lohe kiirelt võtta. Meie sõber Vlad oli 12 ruuduse switchblade ja skimiga vees, kohe kui nägin teda kaldasse tulemas, võtsin lohe ja skimi käest. See oli mu esimene kord skimi proovida. 2 esimest veestardi katset lendasin üle laua nagu algaja, aga strapless on ikka lahe, skim on hoopis ikka teine tunne.

Aaa btw, meil on mai kuus tulemas siin aastaüritus - Kitejamboree, üritus kestab 5 päeva, siin on kõik erinevad võistlused isegi kostüümikas. Selleraames on tüdrukute camp kite4girls, mida teeb Besti tiimi raider Kristin Boese ja maksab kõigest 30 eurot, 3 päeva.
Võistlema peaks tulema ka Asia Litwin, noor poola tsikk, kes on 3 aastaga ennast pro-ks sõitnud.
Kui teil vähegi võimalik on, siis selleks ajaks soovitan siia tulla!
http://www.kitejamboree.com/

No comments: