Sunday, March 21, 2010

Ozol-Zagarkalns/Secret spot


13.03 Juba ammu käisin peale: "käime ära", kuid lõunanaabrite "mägedesse" jõudsime alles nüüd :)
Ozolkalns - väga huvitavad kurvilised rajad metsa sees, tõeline boardcrossi rada + tugitool tõstuk, suured kikerid, sinna võib minna mitmekülgse kambaga. Sõitsime Nikoga boardcrossi rajal, mis algus tundus rohkem naljaasi, tegelikult väga extreem värk: kitsas, suur hoog, kukkudes võib järelsõitja lihtsalt sulle otsa sõita! Enely - respekt, et sa EM võistlustele läksid! B) Mõnus lust lõppes kuuma suppiga õues otse katlast :)

Zagarkalns - on pargi teema! Väga bueno park kõikide taseme sõitjatele, sai hüppatud, libistatud ja õlut joodud (Carlberg tegi fun võistlusi). Party käis pidevalt Zagarkalnsis, mingi hetk öeldi "Bike time" ja keelati minekut, kohale tulid vennad krossiratadega ja üks ATV-ga ning sõitsid (loe:lendasid) kikeritelt ülevalt alla ja all ülesse. Õhtul algas Big Air show: hiiglaslik kikker, prožektorid, tümps... väga uhke!
Ilmaga ka vedas: sadas lund ja oli päike vahelduva eduga!

14.03 Koju jõudsime Lätist kell 03.00. Hommikul oli uni magus ja alles lõunaks läksime Secret spoti snowkitima, mida oleme juba ammu imestanud, miks keegi kunagi seal sõitmas ei käi? Koht ise on kõrge ja väga avalik kõikidele suunadele, lund oli enne sula 1.5-2m. Ja ei eksinud, peal 10-15cm pehmed lund, all sügav lumekoorik, sile kate, tuul ca 5-6ms. Selline rahulik session, ideaalse katega! :) Kutsusime Hanna ka sõitma aga tuul oli juba selleks ajaks vaibunud.

2 comments:

Triina said...

Ozolkalns on oma tugitoolidega tõesti luks pleiss. Ja muidugi eriti luks, et zagar ja ozol üksteisest kahe sammu kaugusel asuvad.

Marianna said...

...ja ühtne pilet:)