Tuesday, August 18, 2009

Pärnu rand (Kahoona 7,5, 1h)

Pühapäeva hommik oli suhteliselt raske. Eelmine õhtu viisime shaslõkki pangedega mojito randa Aloha telki rüüpasime neid, käisime ära Sugaris ja lõpuks Beach clubi, kus tantsisime hommikuni. 4 tundi sliipi ja äratus. Randa jõudes puhus korralikult. Algas race, kuhu ma lihtsalt ei jaksanud minna. Race esimesel sõidul ei leidnud keegi esimest poid ülesse, kuna see oli jeed tõmmanud. Seega pidid kõik uuesti sõitma. Meie tiimist siis Rain oli jälle tubli, 2. koht, super, õnnitlused.

Kiteloopi võistlust oli äge vaadata, Raavo pani hullu ja võitis.

B-liigas ikka noored kutid sõidavad täiega hästi, silm puhkab, keep it going!

Peale autasustamist läksin ise peale, puhus korralikult, 7.5 kõige nõrgemates settingutes ja ikka käis kohati üle, Hüpped tulid 5ndale korrusele..hehe, päris äge. Äge oli nii kaua, kui kaotasin ära oma laua ja selleks ajaks tuli päris hea litakas pilvega, puhus 17-18 m/s. Otsisin tükk aega, kui äkki näen et mu laud juba jumala ette ära vajunud. Bodydragisin sellise lutsuna lauale järgi. Ja nüüd hakkab action: sõidan ja vaatan, et lohe imelik shapega ja siis lohe hakkaski pakkima õhus, nagu juhtus Aivol päeval. Korra pakkis ja läks korda tagasi, mõtlesin et nüüd on aeg kaldasse kähku ära minna, aga hui. Sama keiss uuesti ja lohe pakkis ennast no täiesti kokku ja viskas loope ees, peaballoon oli ilmselt liiga tühi sellise tugeva tuule jaoks. No kuidagi jäi ta lõpuks maha seisma, esimest korda elus tõmbasin päris päriselt chickenloopi hehe. Ja siis väike self rescue protseduur. Erilist paanikat ei olnud, kuna olen seda pidevalt koolitanud. Pakkisin lohe kokku ja selleks ajaks jõudis kohale rescue team Jane ja Kerstin. Karl-Erik oli ka 11 m2 lohega, mis ka otseloomulikult üle käis ja mille ta kõrkjate vahel alla võttis. Väike jalutus kaldasse ja päev läbi.

Väsimus nendest kahest päevast oli korralik: poes käisin riiulite vahele käpuli, kuna jalad olid nii nõrgad ei kandud enam!

Jah, ilus lahing oli!

No comments: