Monday, August 17, 2009

kolmap ja nv Pärnu Aloha!

Kolmap 30min 7sega kakumäel enne 1 tubli õpilase sessiooni.
Reede õhtul lennutasid õpilased tunni Kakumäel õppekat.
Hilisõhtul startisime Kristiiniga Pärnu poole.
Juhtus aga nii, et hommikul ei puhunud üldse, kl 13st hakkas nipanapat puhuma, kohati vähemgi. Ja siis 1 pilve alt tõmbas korraliku sahmaka, nii et 9sel Passionil tuli veokaid lühemaks teha, et mitte sitsida. Poisid õpilased käisid õppekat lennutamas paar tundi, tublid!
Võistlesin Aloha (Eesti meistrikad) freestyle naiste arvestuses, rahul olen, et esimene võistluskogemus käes. Nüüd tahaks hullult trenni teha, et rohkem asju oskaks ja ka sellise olematu tuulega näidata suudaks. Triina oli kunn! Õnne ja kallid teile teammates, kes osalesid!
Laup sai sõidetud miski 4 tundi.
Meeste freestyle oli kohati päris kurbmäng, tuult jäi ikka liiga väheks. Aga Rain ja Kõrks tegid sellest hoolimata ilusa finaali ja võit Rainile.
Pühap terviseparadiisi juures. Loopi võistlus oli mega ilus! Tõsiselt kena! Race oli ka päris põnev, eriti kuna 2x sõideti, sest 1 poi oli otsustanud lahkuda.
Meeste B freestyle´i võitis Illuka poeg, tõesti no superhästi sõidab see poiss, Mihkel Naishiga teine, samuti üliilus lahing.
Peale võistlusi lendasin vette, 7sel esialgu peaaegu kogu jõud maas, mingi hetk sain käed lahti sõita, timmisin kaldas veel ja edasi! Kokku 4 tundi korralikku meestetuult, hangtime´iga tõmbas ka kohati täpiks ja maandudes vesi põlvini.
Now I need my beautysleep, väike unevõlg sellest nv-st.

No comments: