Wednesday, June 2, 2010

Viimased päevad El Gounas

Unustasin siin ära, et käisin oma viimastel päevadel ka wake´i sõitmas. Tegelikult on olnud meil koguaeg selline diil, et kui otsib ca 4 õpilast, siis saad tasuta ühe sessioni, mis muidu päris kallis- 30 eur 15 min. Mõtlesin, et viimastel päevadel peab ära proovima. Ütlesin oma õpilasele: No wind, maybe we should go wakeboarding? Õpilane: Yes of course, i have 3 friends, they are into it as well, lets book it right now! Pöörfi, ma ei tea, miks ma varem ei proovinud! Wake olen sõitnud kuskil 5 korda, 2 aastat tagasi ja siis suutsin ainult sõita. Seekord proovisin esimesena surface passi, esimene kord kukkusin, järgmised 3-4 korda tulid ilusti välja. Proovisin ka hüpata ja sain isegi väikeseid grääbe teha! eniveis väga lahe oli!


Viimastel sõidupäevadel oli suhteliselt tugev tuul! Ühe päeva proovisin 7 Vegast 2010. Üllatavalt kiire 7 ruuduse jaoks, kuna tuul oli päris puhanguline, siis puhangutes oli suhteliselt raske sellega sõita.

Teine päev sõitsin 7.5 Kahoonaga, tuul oli mõnus, harjutasin natuke blind judge. Kuna esimene kord kui blind judge proovisin, kuskil kuu tagasi, sain poomi kätte, aga suht enne maandumist. Viimasel ajal proovin rohkem powered seda trikki teha, et poom ikka ilusti õhus kätte saada. Jah mõned korrad puudutan poomi, see trikk vajab veel kõvasti harjutamist.

No comments: