Tuesday, June 1, 2010

29-30 Jämm Session




Suurim trikk möödunud nädalavahetusel oli prognoos, mis kadus neljapäeval ära ja laupäeval hommikul tagasi ilmus. Teate miks? Sest reede õhtul oli suurepärane mehhiko sünnipäeva pidu Mojito ja maasika Margaritadega, magasime vähe, hommikul ei jõudnud ka midagi süüa, teepeal sadas vihma, tuult eriti ei olnud ning lootsin, et saan süüa ja magada:) Aga Haapsalus paistis päike, puhus korralik tuul ja kõlaritest - räppi. Kohe minek vette:)

Mulle õudsalt meeldib läti Kaitpank'udega sõita, kohe tekib isu midagi hullu proovida ja ruttu õpid uusi asju. Treeningu ajal ei tundnud ennast kindlalt obstaaklitel ja ei teinud ka midagi. Seevastu oma heat'is tegin ära 180 slaideril, 180 kikerilt, uh.gräb kikkerilt, millest unistasin tükkaega, see meeldis nii hullult et tegin kohe mitu korda uuesti, oops :) Wallride slaideril, üks reilike ja power uh.kiteloop, kuid maandumine ei õnnestunud, siis oli tuul veidi vaibunud ja lihsalt triibutasin heat'i lõpuni:) Kaalusime Kristiiniga millist lohet võta: kas 7 või 9 ja mõlemad läksime 9-stega;) Õnnitlused Kristiinile võidu puhul ja Triinale ;) Poistest võidutsesid lätlased ja nagu arvasin Davis oli esimene, puhas stiili näide! Kahju, et rohkem tüdrukuid ei osalenud kaasa arvatud läti tüdruk, kes on talvel kõva pargisõitja ei osalenud?!

Aftekal täiega rokkisid Resolver ja Raisk!!! Hull pidu ja möll oli!:)

Mulle alati meeldib võistluste aftersurf, selline rahulik sess. Nii oligi - ühtlane tuul, 11m2 lohe, vähe sõitjaid... natuke harjutust ja kräshe ja tuligi 360 slaideril! WUHUUUU!!!! :) Järgmine samm - 360 kikerist :D Millal Tallinnasse midagi vette paneme? ;)

Suur applaus korraldajatele ja osalejatele!!! ;) Lõpuks ka Eestis Core Jam ja Triple-S stiilis võistlused! Ürituse pildid: http://www.facebook.com/liquidforceestonia#!/album.php?aid=17302&id=113783261983770

No comments: