Monday, June 14, 2010

2 esimest EE surfi ja Gouna

2x nüüd sel hooajal siin Eestis vees käidud, omamoodi tore on aga vajab harjumist.
9 kuud El Gounas, siin mul praegu veits puine nii vees kui maal. :D

Laup läksin esimest x vette, Pärnu hangtime võistlusele. Soojenduse ajal ikka mõne suurema laine peale kiljusin ja eks kõik oli veidi võõras. 1x maandusin 40cm vette, misjärel meenus, et nojah päris kaugele oli ju madal. Võistlus oli fun, meelde jäid Konnapoiss Risto hüpped ja poodiumil säranud poisid Raavo ning vanameister Olli kõrgusevõtud. Lahe et teamRRDst oli 7 inimest võistlemas kuigi oleks võinud rohkemgi olla. Tüdrukud olid mega tublid ja lahe, et meid viis oli!
Pühap Ollikas 1,5h, valdav osa ajast konksus, üritasin nö sisse elada ja iisilt võtta. Lõpuks ronisin välja saba sorus sest vilu hakkas, muidu vees oli lõbus.

Eks 9 kuud El Gounas hellitas mind ära, eriti viimase aja soe ja sile vesi. Juba aprilli alguses viskasin kalipso nurka ja kasutasin seda seal vist aint 1-2 päeva mais kui peale tugeva tuule perioodi vesi oluliselt jahedamaks läks. Viimane sõidupäev oli seal 5 juuni, bikiinisurf. Kahju oli lahkuda kui aus olla, hakkasin just r2b harjutama. Trenni oli seal mõnus teha ja viimasel ajal tundsin end kui kala vees. Vendadega oli lahe koos sõita, nad õpetasid ja kiitsid, mis andis üksjagu motti ja inimestena on nad kõik nii armsad. Osasid näen aga kindlasti uuesti.
Ja koolitajana selle 9 kuu tulemusena olen praktiliselt level 2 seenior. :D
Mina koolitasin vene ja inglise keeles, vahel harva sain õpetades veidi saksa ja prantsuse keele sõnu kasutada. Neid keeli oleks ikka väga kasulik osata.
Varustust õppisime ka parandama, sest see oli osa meie tööst. Koolitatud sai vahest ekstreemsetes tingimustes, nii tuuleta, tormiga, veeta kui ka õrna iiliga. El Gounas olen sõitnud lohedega vahemikus 4,5-18 ruutu. Üksjagu pärleid on ka olnud.
Kitejamboreel oldschooli võistlusel Kristiiniga duubel deadman on kahtlemata 1 neist ja koolitamistest on neid päris palju. Lõbus oli.

Nüüd tahaks õpilastega vette minna ja siin trenni tehes koduselt end tunda, samas võtan rahulikult! Lahe on tagasi olla.

1 comment:

Kristi said...

Vauu, sa oled ikka tubli, peaaegu albolainseenior ja r2b :)