Tuesday, September 15, 2009

El Gouna Love

Kahoona 9,5 , 1 h, w 8-10 m/s

Eile jõudsime Janega El Gounasse, pärast pikka tripimist, kus 4 päeva olime Oslos ja sõitsime läbi Londoni Hurghadasse. Elame koos kahe kutiga koolituskeskusest, Luca Itaaliast ja Alexi Prantsusmaalt. Kodus on meil kass ja 4 kassipoega, rand 10 min, towndown 2 minutit. Hommikune tööpäev algas meil 8.20, jõime ühed kohvid. Meil on ilus laguun ja flätt. Koolituskeskus, kus töötame on Kitepeople, ilus ja mõnus koht. Koolitajaid kokku on 7. Hommikul vaatasime, kuidas siin koolitatakse ehk siis jälgisime basic 1 koolitust 3 tundi. Siin on nii, et 3 tundi on üks session, ehk siis täiskoolitus koosneb kolmest 3 tunnisest sessionist. Kell 13.00 oli mul juba endal 1 õpilane, kellele oli vaja teha basic 3, ehk siis lauale saamine. Kui on üks õpilane korraga, siis 3 tunni asemel saab õpetada 2 tundi. Peale seda sain ka ise teha 1 tunnise sessi, vesi on nii soolane, hmm harjutmatu pisut. Igastahes spot on luks, tuul kuidagi teine. Täna erilisi trikke ei tulnud, pigem uue kodurannaga tutvumine. Pärast tegime koolituskeskuses kohustuslikud õlled! Homme on mul 2 õpilast ootamas kella 13.00, enne seda saab ise surfida, mõnus.

Üks ebameeldiv uudis, eestis lasti rotti autost mu helesinine Guli Vortex kalipso, need praegu minu teada ainult Janel, Triinal ja minul, kui keegi merel või müügis näeb, siis KILL!!!

2 comments:

Jana said...

Tublid tüdrukud olete Janega! Uurisin täna El gouna spotte - et see Kitepeople asub Mövenpicki rannal, kui seal äärmises blokis elada siis spot nagu maja ees? Kas saan õigesti aru? Anna veel infi, kui tulen siis okt 24, 1 nädalaks. Kalipso suhtes see lugu, et poes neid praegu u 5 tükki müügil, tekib kahtlus kui kedagi sinises näha, kas see just sinu on. Pead vist Kalevilt laoseisu vahetevahel kontrollima:( Hoian silmad lahti. Kuigi ise olen peale ühist Pärnus käiku täitsa selja vigane ei saagi sõita, voodist ka püsti ei saand:-(

Kristiin said...

Mövenpicki rannal jep, tule tule