Sunday, September 27, 2009


Eile oli chill out, laine olematu lisaks peale 2 täispäeva lainesurfi keha enam ajule ei allunud, tegime suure pingutuse, et üldsegi randa jõuda, algul magasime rannas siis 12 tundi "kodus" :)
Kui täna randa jõudsime veetõusu alguseks, avanes meie lainesurfi kogemuse parim vaatepilt: kerge offshore tuul ja sile vesi ja ideaalne laine, ca 1-1,5 ja pikkalt läheb rulli! Nikolai ropendas rõõmust:) Kuna keskusesse tuleb järgmine nädal 50 soomlast, siis viimasel ajal on kõvasti uusi surfilaudu juurde tulnud, täna siis tuttikas 7'8'' Southpoint Nikolaile ja 7'6'' BiC e COMP (he-he) mulle.
Sõita täna sai ainult Nikolai:( Laine oli küll ideaalne aga niivõrd kiire, et püsti saamiseks maks.1 sekund, otse alla sõitmisele järgnes jube wipe out, laine oli erakordselt tugev! Keskuse omanik seletas, et nende lainetega saab sõita ainult külgsuunas surfates, mida ma veel ei oska :( Muud kui kräshid ja kräshid, püsti sain ainult paar korda
Nikolai võttis mult kiire ja kergema 7'6'' lauda ja ainukesena meie kambast sai oma lainesurfiisu täis. Homme uuesti suur tanker kätte ja õppida, õppida ja veel kord õppida!:)
Surfiperes omad mured: täna läksime jumala tülli, sest mina tahtsin väikestele lainetele õppima minna, Nikolai ikka kõige suurematele, lõpuks saime kokkulepele:)

No comments: