Thursday, September 24, 2009

El Gouna 23.09 10-20 m/s, 2 h

Ärkasime hommikul vara, et minna Mangroovy randa sõitma, kuna veits hiljaks jäime sõitsime siiski kodurannas. Tuul oli super puhanguline hommikul.Sõitsin mingi tunni, tegin ainult niisama hang time ja üht teist. Tuul läks paremaks, tegin mõned koolitused ja läksin ise sõitma. Hakkasin uh raileyt tegema, kuid tõmbas poomi käest, mis keris ümber poi, kus on ujumisala. Hakkasin liini lahti võtma ja keerasin kuidagi poomi sõlme nii, et kite tegi loope ees, lendas ühele poole ja teisele poole alla, ujumisalas. Vahest ikka mõtled el lohele poleks nii head relaunchi ka vaja. See oli kõige õudsem kogemus lohega mu elus ja olen viimasel ajal pannud leashi chicken loopi külge, nii et mul polnud safetyt ka vabsee, lõpuks jäi lohe seisma panin kähku leashi ümber suicide külge ja tõmbasin chicken loopi sain olukorra päästetud, aga parajalt traumeeris, safetyt on ikka vaja! Peale seda läksin veel korra peale, tegin kõik trikid ära mis tahtsin, ettevaatlikult ja tulin maha.

3 comments:

Kristi said...

Jube, bow lohe ei lopetagi ju luubitamist, Sul vedas, mu opilane paar paeva tagasi ei saanudki quick realease i lahti ja luubitas peaaegu vastassaarele, rescuepaat pidi luubitava lohe kinni votma, Tarifal eelmisel aastal yks poiss luubitas nii kivihunnikusse, vastik!

Kristiin said...

Tõesti ebameeldiv, paras shokk oli, aga no tuleb ettevaatlikum olla, safetyt kasutada ja mõelda, mida teed. Enda vigadest tuleb ikka õppida!
Miks su õpilasel lohe loopitama hakkas?

Kristi said...

Liin laks keerdu poomi ymber, kui ta veestarti harjutas.