Friday, October 16, 2009

l Gouna 12-14.10
12.10

Tuulega pole viimasel ajal kiita, prognoos on jama. Eelmine aasta olevat okt väga hea olnud. Viimasel ajal puhub ainult hommikuti ca 7.30 kuni 12ni päeval. Alustame tööd kell 8 nüüd ja koolitame kuni tuul otsa saab. Õpilasi on palju, tuult mitte. Tegin enne tööd tunnise sessi, tuul oli hea ja suhteliselt ühtlane, unhooki ainult, kuna sõita pole saanud palju siis harjutasin ikka oma raileyt ja slide hp-d. Kutid andsid head nipid slide hp-ks ja trikk oli kohe poole lihtsam.

13.10

Tööpäev alates kella 8st, aga meil on siin selline asi nagu easy cuising ja kui su õpilane sõidab piisavalt hästi, võid oma lohe vtta ja temaga sõitma minna ja näidata ette erinevaid asju, nagu pööramised, switch, going upwind ja kuidas liikluses sõita. Mul oli tubli õpilane ja sõitsin koos temaga 2 tundi, salaja tegin mõned hüpped ka Üle pika aja puhus nii korralikult ja rahvast oli merel palju, koolitasin 3 õpilast ja kõik panid ikka kellegiga liinid kokku. Kusjuures see on siin nii tavaline, eestis on sellest suur jama üldjuhul, siin lihtsalt karjud õpilasele release ja arutad poomi lahti lohe ülesse ja edasi õppima

14.10

Minu teine day off siin, läksime hommiku kell 8 sõitma. Traffic oli suht tihe, sest kõik koolitavad kõvasti ja muidugi on iseõpppijaid ja freeridereid. Sõitsin veits aega laguunis sees, kuid läks kitsaks, sõitsin taha teisele reefele läbi sügava vee. Esimene kord seal olla, ruumi kuskile 3-4le ja vesi mõnusalt puusani, ümber ringi muidugi kivid. Eniveis oli luks spot ja ainult mina ja Jane, kui romantiline. Paari triibuga oli selge, et tuul kukub ja peab tagasi sõitma. Hakkasin sõitma ja enam ülestuult ei saanud, otsustasin minna siis allatuult Club Medi kooli juure ja sealt tuktuki võtta. kohale jõudes tuli meelde, et raha ju ei ole. Üks koolituskeskuse kutt lubas sõbra paadi kutsuda, et see min tagasi viiks, kuid sellel oli liiga kiire. Hakkasin tagasi kõndima mööda ranna äärt ja lõpuks näen, et meie rescue boat tuleb, naiss, meie rannas olid juba kõik lohed kukkunud. Suutsin ikka korallidesse põlve jälle katki kukkuda, tavaline taks.

1 comment:

magusasi said...

tüdruk jagab slide hp triki ka siis juba :))