Saturday, October 24, 2009

El Gouna 21.10 - 23.10

23.10
6-8 m/s 0,5h
Peale tööpäeva üks poole tunnine sess, tuult mitte nii palju, kuid sain oma kõiki trikke vist proovida, üle kuu aja tegin ka mõned kiteloobid, näevad hetkel ikka gayd välja, loop ilus madal, aga rohkem airi on vaja

22.10
10-17 m/s, 2h
Ärkasime jälle vara, et saaks hommikul sõitma minna, 7.30 midagi ei olnud, siis hakkas tuult tulema. Läksin 9.5 vette, vajusin kohe allatuult ja tuli paus, seisin lohega vees ootasin tuult. Midagi tuli ja sain ülestuult sõita ja siis äkki äkki tuli selline litter, et olin 9.5sega nii overpowered, kuid kuna aega vähe ei raatsinud maha minna, high jumps high jumps to the mäxxxx, tugeva tuule rõõmud Pidasin nii kuskil pool tundi vastu, kui juba üle mõistuse asi oli. Kaldasse ja õpilased lükasin tunni jagu edasi kõva tuule tõttu ja 7.5 täis. Tunnikese lustisin ja siis koolitama. Koolitasin täna 6se lohega, nunnu pisike Pärast oli veel tunnine paus ja jälle 7.5 vette, puhus terve päeva ja korralikult, love it! Pärast seda oli meil keskuses pidu, koolitaja Chicco sünnipäev, peale väsitavat päeva hakkab õlu kergelt pähe, hehe. Ärkasin jalad padjal konditsioneeri pult käes, naiss!

21.10
8-9 m/s, 0.5 h
Üle pika aja näitas Windguru tuult, istusime nädala ilma tuuleta. Ärkasime vara, kuid tuul hakkas puhuma kella 8st. 9.5 täis ja peale, sõitsin ja sõitsin ning peale mõningaid hüppeid oli laual üks strapide kruvi lahti, shit. Kruvisin kiirelt laua ja uuesti peale. Imelik on siin high tidega sõita, tavaliselt sõidame low tidega, kuna siis õpetada ei saa ja on super flätt, high tidega nats choppy, hellitatud oleme. Pikk vahe oli sisse jäänud ja kuidagi touchi väga ei olnd. Krässisin unhookis chickenloopi krabades oma lohe otse powerzonest nii et inflate kork tuli pealt, shit happens. Sain pool tundi sõita ja koolitama.

3 comments:

magusasi said...

palju siis teie päevas koolitate? mitu õpilast korraga, mitu lohet korraga ja kui palju õpilasi päevas?

Kristi said...

Puhkama tulge siis siia!

Kristiin said...

8 tundi maksimum päevas, õpilasi oleneb, maks vast 6 päevas, ja üks lohe!