Sunday, October 4, 2009

El Gouna

Olen laisk veits olnud, sissejuhatuseks netis ei viitsi eriti käia.

Ma siis kirjutan viimastest sõidupäevadest.

Kahoona 9,5, 1,5 h, 6-8 m/s 02.10

Puhus nipanapa tuul ja low tide, mis ei ole eriti super kombinatsioon. Low tide mulle tegelikult meeldib, kuna rahvast vähe ja super flät, meil on selline tunnel ka veel, kus on sügav, kuskil puusani vesi ja hüpata mõnus. Muidugi tuult peab olema piisavalt, sest sideshore tuul ja allatuult vajud otse ujumisalasse. Kõndisime ja sõitsime, trikidest tegin siis blindi, uh raley ja oma uut ägedat trikki ning veel üht teist, mingi aeg üritame siin filmida ka. Midagi suurepärast ei olnud, kui ikka underpowered oled, siis on raske teha kite madalal trikke. Meil siin hetkel tuulepõud, hommikul puhub ca 6 m/s ja õhtul korraks, nii et koolitame kuskil 2-3 h ja siis ülejäänud aja imeme näppu. No kohe peaks jälle puhuma hakkama.

Kahoona 7.5, 1 h 7-10m/s 01.10

Alustasin täna tööd 10.30 ja sain tunni enne sõita. Kand oli hommikul nii valus, et lonkasin stationisse, sõites nagu ikka, kõik parem:) Õppisin täna ühe uue triki ka ära, ma ei tea mis selle nimi on, aga stiilne näeb välja. Lumelauas on see backside sifty indy grabiga. Täista kihvt oli, sain oma touchi tagasi, vahepeal pärast igast haigusi ja krässimisi, pole kuidagi tunnet olnud, im back!


Kahoona 9,5, 1 h, 6-8 m/s, 30.09

Ärkasime hommiku vara, et enne tööd sõitma saaks, täiesti booked iga päev. Hommikul oli mõõn, ja veetase väga madal. Suutsin ühe railey ajal hüppel laua jalast kaotada ja krässisin täiega ühele kannale, auts, siiamaani valutab. 9ni lustimist ja siis töö, töö, töö.


Kahoona 9,5 , 1 h, 6-9 m/s, 29.09

Viimastel päevadel polnud üldse tuult, hommikul midagi oli, nii et koolitasin 15 ruuduste lohedega. Uus kogemus, pole nii suurt lohe käes hoidnud kunagi, tirib nagu loom väikese tuulega, aga nii slomo. Naljakas, aga minu õpilasteks on viimasel ajal keskeas pereisad, kuldreegel. Õpetan hetkel 62 aastast pilukat hollandist, uskumatu:) Eniveis tuli teisipäeval tuul tagasi ja sain ka nautida natuke seda, peale pikka koolituspäeva, tööd on ikka mega palju. Otsustasin siis ikka safetyt kasutada, ehk ei pannud leashi enam chickenloopi, vaid viisakalt rõngasse. Unhookis see iikka ei toimi, siis kui poomi käest viskad jõuab lohe mitu korda ümber käia ja liinid sassis. Tegin mõned uh raileyd kuni liinid sassis ja lohega tagasi jalutasin ja oli pime.

2 comments:

magusasi said...

palju tööd päevas on? mitut õpilast korraga koolitate?

Kristiin said...

no keskmiselt päevas 5 h koolitame, max 2 õpilast