Friday, July 23, 2010

Wake, winch and kite






Eelmise nädala neljapäeval käisime Maria, Niko ja Mariannaga lustipargis lustimas. Eesmärgiks siis wake2wake ära teha. Tegelikult oli see mu teine kord hüpata, nii et selles suhtes polnud paha wake2wake sai ära tehtud, aga ilgelt madalalt, kuna nagu surfar ikka, kantisin ma liiga palju ja lasin hüppe põlvedest läbi. Vidrik jagas nats tipe ja natuke paremaks sai. Mariannal tegi ilusaid wake2wake.

Reedel koolitasin 6 tundi ja õhtuks olin selline kapsas, et surfilaagrisse minna ei jõudnud. Laupäeval läksime surfilaagrisse, kus õhtul oli jälle väike winch jam. Slider oli selline kus kõik ikka kukkusid, nii et tegin lihtsalt ühe funruni.

Esmaspäeval koolitasin jälle ja 3 tubli õpilast said kätte IKO kaardi! Cheers!

Teisipäeval sain ise sõita, Kakumäel siis, võtsin alguses 11m2 sellega olin päris powered, vahetasin 9m2 vastu. Julmalt madal oli, pidevalt sai kuskile liivaribadesse kinni sõidetud. Ega eriti midagi ei julgenud teha, harjutasin crail grabi, pop ja maadnumine on ok, aga laud läheb kuidagi nii kaugele et grääbi ei ulatu võtma. Näeb pigem välja nagu one handed raley, hehe.

Kella 16.30 paiku koolitasin 2 tundi ja peale seda võtsin uuesti 11m2, proovisin ikka seda sama vana blind judge, kuna nägin, kuidas Juta seda nii ilusti tegi. Lõpetuseks maandusin liiva peale enamvähem ja tagasi hookides, liinid läksid lõdvaks (nagu c kite´l ikka, kui tuult korra ei saa) ja üks juhtliin jooksis üle poomi. Lohe viskas loope ja lendasin nagu kalts kõrkjate poole, kuna olin unhookis, siis ei jäändki muud üle kui 2nd releasi kasutada. Kusjuures käed läksid katki selle tõmbamisega, Lauri püüdis lohe kinni ja kõik ok, whats gonna work, team work!

Eile käisime Pärnus ja tuul oli ikka väga minimaalne 4-6 m/s, pettumus, sest sain paar trikki jälle 10 cm vees ja super underpowered. Kuna pärnusse oli sõidetud, siis otsustasin jälle wake sõitma minna koos Jane, Surphy, Fideli ja väikese Miaga. Jane ja Fidel olid esimest korda aga nagu ikka lohesurfarid, esimese korraga peale ja kohe sõitma. Tegin 2 sessi ja Vidrik õpetas jälle hüppama. Lõpuks tuli ilusti välja, juhhuu. Wake võtab ikka hullult läbi!

Nüüd on homme võistlused ja polegi ise korralikult sõita saanud, aga noh eks vaatame, mis välja tuleb

No comments: