Monday, July 12, 2010

Püünsi Winch Session


Surfhouse'i omad kutsusid jämmima Püünsisse winchiga. Wakeskate trossiga tundus selline huvitav riistapuu ja tegelikult olgu saapad või strapless, puuder või vesi, tross/kaater või lohe veduriks, üks lauakultuur on ta ikkagi ja polegi enam vahet millega sõita! Sama teema ka obstaaklitega. Obstaaklitest oli slaider kohal ja kõige raskem osa selle juures oli maandumine 2.5meetrilt, mis minul 3-ndal katsel ka õnnestus Mõnus vaheldus lohetamisele!
Poiste tehtud pildid üritusest!

9.07 Kakumäe

Kuidagi eriti hõre (selline Paralepa moodi) ja auklik oli tuul Kakukal. Seoses saabunud päevitus ilmadega ruumi lohe ülespanemiseks hakkab väheks jääma, päevitajad päevitavad surfitsoonis, lohed pesitsevad väikestel liivasaartel, nii et lohede parkimine ainult vabakohtade olemasolul :) Toksisime reilit, mis lihtne ülesanne polnud, sest ümbrus oli sõitjaid paksult täis ja tuul selline nagu ta on.

Pühapäeval tuleb väike winchi jämm Püünsis ;)

8.07 Paralepa Biach :)

Kui Paralepa jõudsime, Martti tervitas meid sõnadega "Noh, kummikutega mehed, tulite mööblit lõhkuma?" :D:D:D Seejärel tõstsid poisid vette uue "mööbli" - Vasikaholmist toodut kickerit ja lust läks käima :)
Nagu ka eelneval päeval oli suviselt soe. Kicker oli tõeline maiuspala gurmaanidele. Ei saa mainimata jätta, et Eestis on juba viis loheranda obstaaklitega ja aina rohkem inimesi sõidab tumedal pool e. "on the darkside of kiteboarding". Mida ma ka ei imesta, sest saapadega sõit on nii ülimõnus! Täna oli korraga 8 paari pappusid, Sägale soovin pehmeid maandumisi uute Close Toe Sinergytega :)
Eile käisime ja vaatasime Eriku ja Robini uut proekti - ligi 7 meetrine kicker, mille nokk ulatus maja katuseni!
Lõpuks vajus tuul nii ära, et ainult 13 veoloom päästis mind ära. T E R E S U V I ! ! !

No comments: