Sunday, July 18, 2010

15.07 Orgazmo


Hommikul oli sisseastumiseksami viimane osa (TLÜ, rekreatsiooni korraldaldus), nimelt vestlus. Kui oma nime ära ütlesin, rääkis vastuvõtja minu eest kõik ära. Ise oli ta wake'i ja lumelaua sõitja ja ütles, et jälgib hoolega minu saavutusi ja siis rääkis Norrast ja muudest võistlustest (A)

Päike ja täielik tuulevaikus - parim combo Pärnu wake sessioni jaoks, sest Talllinas hakkas vihma just sadama. Kohale jõudes vaatasime Tõnu Endreksoni uut võistluspaati ja ka väikest wake ja skuutri show Pärnu jõel. Seejärel ise Orgazmo kaatriga sõitma koos Kristiine ja väikse seltskonnaga. Minu esimene arvamus lauast sai kinnitust Kareli postituse näol, Hybrid Watson on tõsiselt hea laud millega sõita! Wake-to-wake (üle 2 laine) hüpped tulid esimest korda välja, yahoo! Liiga palju triibutamist oli vist ka uue lauaga, sest suutsime Nikoga 2 peale 65 minutit ära $$$õita!!! 35min pole ma varem veel korraga kaatri taga sõitnud:) LAHE OLI!:)

P.S. Nüüd asju pakkima, täna öösel lähme seltskonnaga Saksamaa PRKA-sse ja sealt edasi maktabussiga mööda Taani rannikut surfama ja kaablit sõitma, C Ya;)

No comments: