Monday, July 26, 2010

RRD Kitecup II etapp - Freestyle (24.07.10)

Üldse ei viitsinud võistlusele minna, eriti veel teise eesti otsa. Laupäevaks olime hoopis perekonnaga plaaninud mõnusa ühissünnipäevade pidamise.
Mis siis ikka, alarmi lükkasin hommikuks kella viie peale, et varakult Salmistus olla ja trenni teha. Loomulikult magasime kaks tundi sisse ja hädavaevu kella kümneks saime kohale. Õnneks oli parkla uniseid nägusid täis ja keegi merele polnud jõudnud.
Tuult nii 8-10 m/s kirre. Rigasin kiirelt 8 ruuduse RPMi, et enne kipreid paar tiiru teha. Kristiin läks esimesena peale ja peale paari r2b'i juba hulpis tühja lohega sügavas vees. Siis läksin ise ja kukkusin samamoodi r2bga, lohe keeras liinidest läbi. Siis otsustasin, et teen konksus trikke ainult.
Võistlejaid oli suht vähe. Surfhouse tiimi esindasime koos Valmariga, kes oli kohtunikuks.
Naisi võistlemas vaid neli - mina, Kristiin, Jane ja Kerli. Esimene heat Kerliga, võtsin suht rahulikult. Tegin kõik oma konksus trikid ja siis mõned unhoogis, kõik tuli hästi välja ning pääsesin edasi.
Järgmisena läksin kokku Kristiiniga. Närv hakkas juba sisse tulema ning trikid ei tahtnud enam nii hästi sujuda. Tegin täpselt sama kava ja pääsesin taas edasi. Kuna võistlus oli double elimination vormis, siis jäi mul veel finaalsõit sooritada. Tuul tõusis, närvid läbi, sitaks külm. Läksin autosse maha rahunema ja soojenduma. Kui lõpuks randa jõudsin veeti kedagi lauakotis minema. Oh õudust. Tuli välja, et see oli Kerli, kellega oleksin pidanud finaalis olema. Nii jäigi finaal olemata ja Triinu tuli esimeseks, Kerli teiseks, Kristiina kolmandaks ning Jane neljandaks. :D Õnnitlused - minuarust esinesid kõik hoolimata rasketest tingimustest väga hästi.

Tänks Margusele ja Marjele! Kogu võistlus oli ladusalt korraldatud ja mõnusalt hubane. Ilm oleks võinud meid muidugi paremini kohelda. Mujal eestis päike ja 30 C, Salmistus vihm ja 17 C. Tuul siiski üllatavalt ühtlane, arvasin, et on hullem seal saare taga.

No comments: