Wednesday, July 7, 2010

05.07 Tartu Cable



Pühapäeval oli väike barbeque õhtu Kareli juures hubases tiimi seltskonnas, sain uut wakelauda kätte (http://vimeo.com/8174049) ja kuna Niko oli esmaspäeval tööalane sõit Tartusse ei jätnud võimalust kasutamata ja käisime Tartu kaablipargis koos Kaspariga. Niko andis talle oma Influence'i saapadega ja Kaspar läks kohe parki oma tuttavaga (nemad arvasid, et võrreldes rendil olevate veelaudadega oli Influence parim). Päeva teisel pool jõudsime ise parki. Õhk oli ca 27-30C, vesi oli supp, ma arvan mingi 25C ringis. Synergy CT saapad uuele Watson Hybrid'ile külge, kaldastart ja action :)

Start ja sõit vajab veel vähem skilli kui kaatri taga, uus hübriid laud toimis ideaalselt ja tegi ise kõike mida üritasin, võrreldes nende vanade mitte painduvate veelaudadega nagu öö ja päev! Kerge laud flexiga on ikka ülimõnus ja fun sõita. Trikke teha oli raskem kui lohega vedamispunkt on ju madalam ;)  Tegime vahetustega mingi 4-5 sessiooni, üle 5 mintsi ei suuntnud keegi sõita, käed läksid ruttu kangeks. Kaatri taha sõites ei väsi küll nii ruttu Kaspar, üks väsimatu loom, sõitis kokkuvõtes ilmselt üle 1/2 tundi. Meie kahepeale sõitsime 30min ja käed tänasepäevani haiged Oleks võinud obstaaklid ka olla vees, oleks palju lõbusam. Kogu session pildil: http://picasaweb.google.co.uk/mariannaex/TartuKaabel

Tiimikaaslased ja muud lustisõitjad, võiks nüüd kambaga kunagi Pärnu jõele tuuletul päeval minna, Orgazmo kaater ootab ;)

No comments: