Sunday, July 11, 2010

I the fortuneteller

Viimasel ajal olen ise tuulemõõtja ja ennustaja rollis sest windguru aina valetab... Siis kui peaks julmalt puhuma pole kottigi ja vice versa.

Aga mis siin ikka vinguda on päris ägedaid sõidupäevi olnud ning uued Slingshot RPMid on lihtsalt vapustavad. Oleksin nagu uuestisündinud - teen kõiki trikke hoopis teistmoodi ja rohkem poweris. Vanasti vihkasin unhookis overpoweris trikkide õppimist ja '09 rpmid olid ses suhtes eriti tundlikud. Mereäärde minekuks pidin päris hoolsalt suurusi valima. Nüüd aga lasen 10nesega kõigest läbi. Kui tahan poweris S-bendi, siis selle saan ja kui tahan midagi rahulikumas tempos õppida, siis saan seda ka.

Ükspäev õnnestus korraks Illuka ja Harli 12 m2 LF hifiga sõita. See oli parasjagu wakestyle settingus. Tundus selline kena vagur loom aga kui lahti haakisin ja esimese raley tõmbasin... täitsa lõpp... momentaalselt massive pull ja no lift from kite. Hädavaevu suutsin maanduda. Selline siis ongi kaablipark. Endaomaga freestyle settingus on ikka lihtsam, kasvav stabiilne tõmme ja isegi madala lohega saad trikkidele mõnusa kõrguse. LFi juures meeldis kiirus, uued rpmid kaotavad veidi jõudu keeramisel.
Samal õhtul (09.07.10)läksin ka Pärnu surfiklubi avamisele. S****ks äge pleiss kokku klopsitud ja pidu väga vahva!!!
Järgneval hommikul prognoosist olenemata korralik edelatuul. Vandusin endale, et sellest päevast alates ma ühtegi asja blindi ei maandu sest vasak käsi kukub muidu küljest ära. Ma ei tea mis värk on, õlg on juba nädalaid haige. Raley to blindiga polegi kõige hullem aga viimasel ajal olen proovinud backroll2blindi ja fronti samuti ning nendega venitab ikka mõnusalt välja. Kuna teine käsi veel terve siis mõtlesin, et hakkan seda wrapped asja proovima aga krt kohe sain paremasse õlga ka valu... Pean mingid soojendus harjutused otsima. Ülejäänd aja igavlesin ja üritasin surfates magada.
Pühapäeval (11.07.10) tegi ka ühe hommikuse tuuleiili aga jäime hiljaks. Sain veidi 12 ruudusega sõita ja siis proovisin Tomi North rhino 16 ruudust peletist aastast 2002. 10 minti läks aega, et õppida ülestuult sõitma. Tuult oli ainult 4 m/s aga minuarust käis julmalt üle.

No comments: