Saturday, November 6, 2010

Ristna 03.10

See oli minu esimene kord selliste suurte lainetega. Vat oli alles kogemus. Tuul oli suhteliselt off-shore, lained suured, tuul suur- hirm. Tegelt oli eriti äge, aga hirm oli tõsiselt, sest midagi ei tohtinud valesti minna. Korra kaotasin laua, aga sain õnneks ise kätte selle ilusti. See tunne on ikka kirjeldamatu, mis oli selliste lainete vahel olles. Kui mõni laine vastu tuli, siis ma lihtsalt kisasin, sest need olid ju NII suuured. :D Oi oi kui lahe!!!!! Ja see hoog lainest alla sõites.... Nii palju oleks selle ühe päeva kohta öelda, aga kohe ei oskagi.
Aaaa ja veel nägin esimest korda purjelaudureid, kes teevad trikke kaa! WOW, vägev !
Käisin Säga ja Reimsiga, me olime ainsad lohedega ja no tänu nendele hulludele ma kohe sinna Otsa lahte vms sattusingi. :D Muidu oleks ilmselt siiski alustanud Paabulahes, sest siis oleks mingi maagi ees olnud :D Aga tõesti oli üli kiftt!!

4 comments:

Triina said...

Ma ei taha seda eesti surfi enam ette kujutadagi. :D
Lumi olgu maas, kui tagasi jõuan!

Kristi said...

Nii lahe oli lugeda, tuli omal ka hull tahtmine lainetesse!

Eneli said...

Tegelt mul oli täiega palav sõita:D Peaaegu nagu Egiptus... HAHAHA.. Riideid oli ainult külm vahetada. Kristi, kas Sa sõitsid cabaretel koguaeg suurtes lainetes või mis seal oli?

Unknown said...

The UGG® Australia product platform ugg classic argyle knit is directed toward consumers who value luxury, discount ugg boots comfort and the highest quality footwear available. Only the finest materials are used in the construction of our products - the highest quality leathers and suedes,nice and cheap ugg boots and of course, the world's finest sheepskin. UGG® Australia is the world's largest purveyor of grade-A sheepskin. We take great care to ensure that every shoe is going to feel great from the moment our consumer tries it on.