Wednesday, November 3, 2010

Alustasin 29.10.10

Talvine hooaeg avatud, seda küll 30C palavuses egiptusemaal, El Gounas aga suurt vahet pole.
Saabusime 29.10 keset kõige tuulisemat ilma. Oleks tahtnud kohe randa sõitma põrutada aga tark ei torma... Kõigepealt hävitasime eelmisest omanikust jäänud makaronivarud ja alles siis asusime lähimate lohede poole astuma. Päike läks muidugi vahepeal looja aga pilkasest pimedusest hoolimata eraldasime ühe tuttava lohe. Nagu tellitult astus Kristiin veest välja ja tegi meile kiire kokkuvõte elust-olust :))
Järgmine päev sama hea tuul ja otsustasime erinevad rannad üle tsekkida. Platseerusime Zeytuna beachil, 5 euri näkku ja saime terve päeva lõbutseda. Rahvast seal sõitmas väga vähe kuna rigamisruumi napib. Enamuse aja olimegi Tomiga kahekesi, väga luks. Ainult Tom astus mingi jõletuma teo omale jalga. Samas pole see koht algajatele sest vette jookseb pikk kai ja rand paksult kola täis. Käisime ka merd mööda Mangroovyl tuttavaid nägusid otsimas aga ei leidnud, rahvast seal nii palju.
Kolmandal päeval olime ülima dilemma ees, milline keskus valida?!?
Kuidagi juhtus nii, et läksime Kristiini juurde, kuigi seal hinnad kõige kõrgemad. Nüüd siis olemegi sinna ametlikult sisse kirjutatud. Kristiin sebis mulle poole kohaga töö ja nüüd peaks väike kopikas ka tasku tulema. Kardan küll, et enda sõiduaeg jääb kõvasti lühemaks aga mul heameel sellegi üle, et Tom saab kõvasti surfata. Suvel tuli tal sõidutunde häbiväärselt vähe.
Vahepeal jõudis Jana koos tšikkidega ka kohale. Käisime juba nende üli eksklusiivses palees tutvumispeol.

Täna oli suht tuuletu terve päev, otsustasime Hurghadas tiiru ära käia. Jõudsime kohe kenasti suurele turule, kus ka kohalikud ostlevad ning tõime kotitäite viisi puuvilju, juurvilju. Olemegi terve päeva toorest sisse ajanud, hea vaheldus makaronidele.

Nädal oldud, three weeks to go. Pilte ei saagi panna sest jätsin fotoka kaabli eestisse :((((

No comments: