Sunday, January 31, 2010

Saga continues või õigemini Grand Finale (31.01.10)

Võiks öelda, et selle päeva nimel olin kõigil eelnevail oma füüsist treeninud. Uskumatu, mis lumi öösel maha sadas ja tuisumöll isegi jätkus. Tuul peaaegu läänest, 10-13 m/s.
Kui kuue ruuduse õhku lasin sain kohe aru, et sellest tuleb üks kõva hangtime päev. Ja nii ta oligi. Kui eelnevalt idatuulte tõttu olin arvama hakanud, et kõiksugu libistamised palju lahedamad on, siis täna muutsin arvamust kardinaalselt.
Sõitsin põhiliselt koplis, kus enamus hanged puusani ja nautisin, et sain lõpuks end korralikult hüppamise jaoks ära kantida. Fiiling nagu vees ausõna. Massive õhulennud (sel talvel) ja perfektsed back-ja frontrollid. Kiteluupe ka aga ei tulnud veel eriti osavalt. Alguses vihtusin mõnuga hooked reilisid sest polnud üldse kukkumise hirmu. Hiljem tuul langes ja sain neid unhookis ka veidi.
Hangedes kippusin endiselt väga kiirelt väsima ja nii oli mul iga triibu lõpus väike hingetõmbe paus. Kui kusagile kinni sõitsid, siis nagu auto mudas, ei edasi ega tagasi.
Koju jõudes varvastest kaelani läbimärg ja riideid seljast võttes isegi põrandale kena lumekatte. Aga mul oli sellest jumala pohl ja kordaks päeva kasvõi kohe uuesti!!!

No comments: