Thursday, January 28, 2010

21.01 Lahinguväli


Meelelahutuseks lõunanaabrite talve videot:

21.01 Nikolai helistas, et peab tööasjus Saaremaale minema, tegime Windguru kohe lahti, ei nöh mis sa teed - kuna Guru lubab 7-8ms neljapäevaks, siis muud päevad ei sobi:) Tallinnast väljasõites oli -17C, Kuressaares -6C kraadi :O
Peale lõunat olime Tehumardi Lahinguväljal. Tuul oli mingi 10-12ms, sõitsin 7-ga, Nikolai 9-sega. Kaur ja Co olid ka peal (tänud lumeinfo eest). Tehumardil on kena maastik oli tore sõita kadakate vahel ja lumevaalidel, kalda ääres mõnus turbulents, mis tõstis korralikult õhku. Paar korda tahtis lohe kuuse otsa maanduda, õnneks ei saanud pihta:) Ründasin kaldal olevat paati ja lendasin kõhuni, kuid valus polnud.
Lumekate - puuder, kui kohti tead:)
Talvel trikkitamine on TÖÖ! Vaatamata kergele kaalule, siiski lumelaud koos saapade ja sidemetega suve omast ca 2x raskem. Paar korda mõtlesin, miks suvel inimesed kardavad saapaid (ala mis saab kui kukkun saabastes?), talvel on ju kate kõvem ja jalad üldse välja ei tule ja kohati jäigemad kräshid. Lihvisin oma raily mõlemal halssil, mis on veel suve omast väga kaugel, kuidagi teistmoodi peab poppima. Proovisin surface passi ja blind'i sõitmist, viimane pakkus imelikku tunnet:) Hookis blind on väga imelik, pe..sse neid hookis trikke, unhooki Marianna;)
P.S. Sain tulevaks sünnipäevaks uue lühema naiste spets park&freestyle lauda, sidemeid ja Boa süsteemiga saapaid, yahoo:)

3 comments:

Eneli said...

Mulle ikka suvel meeldib rohkem, sest praegu on nii mega külm ja valus on kukkuda :D ma sain slide hp-ga kukkudes jube haiget.

Marianna said...

Nõus, suvine surf 100% parim. Slide HP tuleb hästi välja ainult jää peal:)

Eneli said...

Slide hp tuleb mul kaa talvel paremini , aga ikka jube valus on kukkuda :D ja kinnas jäi mul kaa kinni mitu korda:D:D:D