Friday, January 29, 2010

Kolm päeva ja kolm meest

27.01.10
Kutsus mind sõitma Tarmo. Puhuma hakkas alles poolest päevast, siis, kui tuul lõunasse keeras. Sellest jäi ka sõit kuidagi lühikeseks. Siiski mõnus ühtlane tuul ja üks millimeeter värsket lund. Ainult -20 C tegi ninale põrguvalu. Rohkem ei mäleta.
28.01.10
Kutsus mind sõitma Tom. Tuul otse idast, 8-14 m/s ja väikesed lohed. Pelgasin alguses kuue ruudust nendes puhangutes aga tegelikult polnud midagi tunda. Slingshoti RPM'id on selles suhtes ikka superhead lohed. Ei mingit rapsimist ega jama, lihtsalt triigib puhangu sirgeks.
29.01.10
Kutsus mind sõitma Tenno. Oli selline langeva tendentsiga idakas ja tegelikult ei viitsinudki minna. Tahtsin hoopis korraks koduperenaine olla, koristada ja küpsetada...... NOT.
Loomulikult läksin ja see oli mu best ride ever. Terve öö oli kõvasti lund tuisanud. Muidugi jääle polnud sellest midagi haakunud aga jäävallide taha oli tohutud vaalud kokku korjanud. God däääm, kui mõnus oli seal kruiisida. Nagu suvel laineharjal. Fantast lihtsalt. Et mitte täielikult laiselda siis libistasime üksteise võidu erinevaid slide passe ja põnkasime rändrahnu. Korjasime viimased tuuleriismed ka kokku ja sõitsime kõik tühjaks. Lõpuks pidime pika maa merelt kaldale lonkima.
Tenksiga pika laua taga

2 comments:

Marianna said...

Nii, paneme kirja - Triina käis meestes:)))

Triina said...

Tead ei ole kerge, päris läbi võttis...