Friday, January 22, 2010

Aasta algus ja aastalõpp El Gounas

Tsau Egiptusest, kõigile head uut aastat!

Aasta lõpus saime veel kaks korralikku tuulist päeva, hakkasin loope proovima, 7,5se lohega. Pole tegelikult tugeva tuulega korraliku loopi varem proovinud, once you start, you can not stop....

2009 oli hea aasta, kõik oma trikid õppisin selle aastanumbri sees, enne oskasin vaid hängtime. Kokku sai sõidetud 160 tundi, mis tegelikult on vähem kui lootsin. Egiptusesse tulles arvasin, et siin saab koguaeg sõita. Tegelikult ei ole see aasta siin tuul kuigi hea olnud ja kui puhub, siis õpetad nagu liini peal. Koolitamises olen vist kõige rohkem õppinud, hehe - level 2 tunnistuse sain oktoobris. Trikidest sai siis eelmine aasta ära õpitud: gräbid, backroll, unhooked railey, kiteloop, unhooked backroll, transition jump, blind, backroll to switch ja proovitud veel erinevaid asju nagu surface pass, frontroll, s-bend.

Samuti sai aastal 2009 augustis mul aasta täis surfitud, esimene võistlus võisteldud. On näha, et tüdrukuid on juurde tulnud ja kõik pushivad päris kõvasti üksteist, järgmine aasta peaks kindlasti tase tõusma.

Tänan ilusa aasta eest Tarmot ja Gvidot ning kõiki, kellega sai merel hullatud.

Aasta 2010 algas 2 hea tuulise päevaga, peale seda on olnud veel 2 tuulist päeva, nendest üks kusjuures enne suurt vihma ja tormi egiptuses. Õhk oli niiske ja soe, tuul SE, mida siin peaaegu kunagi ei puhu. Aga tuul oli siin parim ja ühtlasem. Uuel aastal uued trikid, frontrolli sain lukku ja olen harjutanud railey to blindi. Kusjuures hakkasin s-bendi harjutama enne frontrolli, kuna raileyga saan hea popi. Aga Celine tegi selle mõtte maha, kuna ennem peaks olema basic trikid mõlemal halsil selged, sest edaspidisteks trikideks on neid vaja ja hiljem on raske algusest alustada. Jep tal on õigus, olen rolle harjutanud nüüd mõlemal halsil. Tricklist on olemas, nüüd ootan tuult!

Cheers!!!!

8 comments:

Unknown said...

nice!!!!!!!

Kristi said...

Kauaks jaate veel sinna, kas suveks Eestisse?

Kristiin said...

yes mais eestisse

Kristiin said...

Kristi - millal te tagasi tulete???

Unknown said...

Kristi - millal te tagasi tulete???

Unknown said...

Millal te kõik tagasi tulete ? :D

Unknown said...

Never maaan!! Storm is back sunshine is gone! Jeah!

Kristi said...

Ma ei saa tagasi tulla enam, Te olete niipalju oppinud, et ma saan ainult pimedas soitma minna :D