Sunday, May 17, 2009

Laup Bergsby ja pühap Stroomi :p

Eile käisime Kristiini ja Mariaga Kitepargi avamisel.
Uskumatu ikka, et tuult oli!! Võistlus oli päris kaootiline ja võistlejad sebisid suht väikesel alal. Aga Besti kutid olid väga prod ja Eneli oli supertubli!

Pärast läksime mööda seiklusrikast Noarootsi roadtrippi Bergsby randa surfile. Tähh sõbrale, kes laenas 10 nemesise sõiduks. Sellega sai siis tuuleriismeid nautida u 30 min ja 3 daunikat isegi teha. Aga koht ise on superluks! Sinna tahaks varsti jälle minna! Ülimõnus päev oli!

Täna siis chillisime Stroomi surfirannas Kristiini, Maria, Briti, Lohe, Annamaria ja Kauriga + doggied! :D Saime uue tuttava Kristiiniga, kes tuli oh üllatust surfile :D aga tuult ju nagu polnud. Mõõdik näitas tal 5-6 vahele. Kutt oma 11 warooga sõita ei saanud aga meie olime käpad. Varustust ja kalipsot ju kaasas polnud, läksime bikiinide ja surfipükste väel. Kusjuures vees ei olnud külm!
Kristiin jäigi kuivale, nuuks, sest mina kargasin esimesena vette ja sain peale pikka pusimist pika triibu kirja, tuult ikka praktiliselt polnud ja kite sutsu tühi. :D Ok noh paras nali oli ikka aga bikiinipilt sai tehtud. :D

1 comment:

Triina said...

No näed kuidas hommikune karastamine kasuks on tulnud :D
Piltipiltipilti!!