Sunday, May 17, 2009

ÄRA TEGIN!!!!

WUHUUU!!!!! Esimene võit on käes. Üli vägev nagu. Põhimõtteliselt Haapsallu läksin mõttega, et mida, tuult ju ei tule, niisama chill, aga no tuulejumal tõi kuskilt mingi tuule välja :D päris äge ikka. Algul ikka mõtlesin, et ei, pole mõttet:D siiski, jeiii , läksin :D Alguses sain päris mõnusalt haigelt kaa ja ilma uimedeta nii naljakas sõita. Lõpuks maandusin kikkerist hüpped ära kaa, boxiga väga ei jamanud. korra läksin, kukkusin peakat kuskile ja pärast kuulsin veel, et seal on kivid kohe kõrval kaa. Ühesõnaga väga äge. Ahaaa, ja veel, ma võitsin ju jäägermeistri karbi, kast red bulli ja 1000 kroonise liquid force kinkekaardi. Algul jäägermeister kätte anti oli nagu midaaa:D Aga no, mis seal ikka.

14 comments:

Triina said...

Väga vinge Eneli!! Õnnitlused!!
Uskumatu tõesti, et tuult seal oli ja et julgesid neist kolakatest üle sõita. :D
Eriti tore muidugi näha, et naisi ka tunnustatakse. Mis siis, et meid nii vähe on. See innustab ja toob kindlasti rohkem tsikke võistlustulle.
Palju üldse naisosalejaid oli?

Eneli said...

2 :D Aga ma nii kartsin , et teine võidab, sest seal võistlejad ise hääletasid üksteise poolt ja teisel oli nii palju tuttavaid seal. Aga ma maandusin ära ja värki, tema mitte minu teada. Vinge igaljuhul

Kristi said...

Palju onne! Sa oled hull, jubedad kolakad toesti :D Vaatasin just pilte ja imestasin,kes need tydrukud seal on :)

Eneli said...

Ei olnud see nii hull midagi ;)

Eneli said...

Ei olnud see nii hull midagi ;)

Eneli said...
This comment has been removed by the author.
Unknown said...

Eneli Õnne! Superlahe ikka! Sa oled ikka mega tubli meil! Hoidsid kitechickide lippu kõrgel ja tõid võidu chickitiimile! Muah!!!

Eneli said...

Japp, kuule kõige ägedam on see, et see kes meestest võitis oli 17 aastane:D:D:D:D

Unknown said...

Noored tegid pargis ilma järelikult ;)

Anonymous said...

Andsin oma häält ka sulle Eneli! Tubli, aus võit!:) Kahju küll, et naisosalejaid oli nii vähe, tulge ikka võistlema, aktiivselt sõitvaid naisi on meil juba ca 15 ringis. Siis tehakse ka meile suunatud üritusi;)
Marianna LF

Kristiin said...

Juhuu palju õnne!!!
Tubli tubli tubli!

Eneli said...

Aitäh kõigile ! :)

Unknown said...

kahju, et meie hiljaks jäime, oleks su hitte näha tahtnud :D Palju õnne, äge!!!

Eneli said...

Mingeid erilise hitte küll ei olnud, kui plaan tuli rolli visata kikkerist , siis tuul kadus täpselt meeter enne hüpet ära:D Oleksid võinud võistlema tulla ;)