Monday, June 27, 2011

EMV Race ja kõik muu

Viimased nädalad on päris hektiliselt möödunud ja pole õieti netis surfata saanud. Nüüd aga võingi siia spämmima jääda sest kukkusin ennast vigaseks ja mõneks ajaks merele minek välistatud.

Rabarocki asemel siis see aasta EMV race! Mis oli tõesti väga fun ja igati kordaläinud ettevõtmine. Enne arvasin, et normaalset race'i polegi võimalik korraldada aga Siim ja Jorma lükkasid selle arvamuse ümber. Tüdrukuid tuli kokku seekord hulgi. Vanade merekarude kõrvale ka kaks täiesti uut nägu. Kõik said hästi hakkama ja loodan, et Madli ja Leena tulevad võistlema teinekordki.
Peale võistlust puhus praktiliselt terve nädal jutti aga kuna mul oli eesmärk sünnipäevaks alt korter enamvähem korda saada siis lammutasime seal 24/7 ning surfama jõudsime päevas ainult kaheks tunniks. Puhus selline 10-12 m/s ja hangtime enamuse ajast.
22 juuni sain Ufo surfibändi saatel oma peo peetud ja 23ndal 11-13 m/s pohmas peaga surfama ning sealt see põrmustav löök tuligi. Kukkusin täiesti süütu hüppe pealt vasakpoolsed ribid lömmi ja pool keha siniseks. Päris hele laks vastu vett, uhh see oli halb. Ise ei saa siiamaani aru, kuidas koordinatsioon nii alt vedas.
Loomulikult lubas järgnevateks päevadeks maailma kõige paremaid freestyle ilmu, veel enne kukkumist ilastasin julmalt windguru ees...
Mis siis ikka, mõnes mõttes olin häppi, et käsi või jalg ei läinud. Ribid katki ka ei tundu olevat, nii et loodan kiiret paranemist. Õlg tahtis nagunii puhata ja nüüd ongi sundpuhkus.
Et halbu mõtteid eemale peletada siis rohin mereääres ohakaid ja niidan muru. Jõuludeks sain vikati ja varsti täristan pilliroo ka sealt maha.
Peace out!

3 comments:

Unknown said...

karm sünnipäevasurf Sul Triina! :D Aga kiiret ja korralikku paranemist!
Ja ära Sa vikatiga (loe) tööga üle pinguta, chilli!

Triina said...

Hehe tänks! Aasta vanemaks ja üldse mitte targemaks :D

Anonymous said...

This is very nice blog and have great information. I have also avail information about the new project Supertech Hues Sector 68, Gurgaon. Find More information of this Project like prices reviews, payment Plans on Favista.com.Supertech Hues Gurgaon