Sunday, June 19, 2011

emv I race 18.06.2011

Laupäeval Kakumäel toimus emv race, sel hooajal esimene toimunud etapp.
Korraldajad Aita Leida Laine Siim ja Jorma, väga hea töö neilt! Rada oli hea, polnud liiga raske ja toimus 5 sõitu. Naistele (meid oli 5!!! uustulnukana Madli ja Leena) tehti igas sõidus üks ring, mehed läbisid esimeses kolmes sõidus 2 ringi.
Palju Õnne kõigile tüdrukutele! Triina 1, Kerli 2, mina 3, Madli 4, Leena 5.
Pakun, et tuul puhus vahemikus 6-12 ms, W. Otsustasin 10,5 Obsessioniga minna, väga bueno otsus, sest olgugi et oli sõite, kus pidin lohet päris tugevalt kinni hoidma ja sõitma kite väga madalal ja keharaskust nii vastu kui võimalik, toimis ta ülihästi. 5 sõidu jooksul sättisin lohe settinguid mitu korda. Lauaks Poison.
Lahe kogemus oli.
Terve meri ei olnud suuri lainemürakaid täis ja allatuult oli ka tulla täitsa ok. Võtsin seda race suht rahulikult, startisin teiste tuules ja olin endale eesmärgiks seadnud race kogemust omandada, see race oli mu ajaloos kolmas. Esimene Gounas 2010 mais, Kitejamboreel oli neist vast kõige lihtsam aga osalejaterohkem ja kuumaverelisem, teine oktoobris 2010 Pirital oli külm ja raskeim, nüüd kolmas oli täitsa nauditav (ilmselt kuna oli 5 starti ja 5 ringi). Viimane ring meeldis mulle enim.
Tulemused siit.

1 comment:

Anonymous said...

Its very nice. I always read your informative posts. I want to add A real estate project Godrej Oasis Sector 88A, Gurgaon. Find More information of this Project like payment Plans, reviews, prices on Favista.com.Godrej Oasis Gurgaon