Wednesday, August 18, 2010

Minu esimene voistlus

algas kurvalt. Reedel oli Puerto Platas (40km Cabaretelt) suur avamispidu. Olime juba mitu kasti sponsorolut ara joonud, kui Kelvin tuli kurva uudisega, et Joselito on merel kadunud. Posito ja Joselito olid kl 4 Cabaretelt startinud, et kl 7-ks Puerto Platasse(40km downwind) avamisele kaitida. Rohkkonnad muutuvad siin viimasel ajal nii kiiresti ja muutusid ka poiste tripi ajal. Poolel teel keeras tuul off shori ja hakkas puhuma kiirusega 6o knotsi...seda saatis paduvihm ja nahtavus oli 10m max...Posito, kes kaldale joudis raakis, et ta oli pressinud kogu joust vastutuult, kui tuul lopuks vaibus, ujus kaldale ja kutsus abi. Helikopter saadeti Joselitot otsima, aga siin laheb juba kl 8 pimedaks ja otsingud lopetati tulemuseta...Voite ise arvata, kas kellegil oli tuju veel pidutseda. Tagasitulles pidime koik bussis Joselito parast palvetama, mul oli isegi pisar silmis, sest Joselito on Cabarete koige sobralikum poiss( ei vihka gringosid), ja yks kolmest noorest parimast soitjast.
Kui reede oosel veel arvati, et kui ta paanikas kaiti minema ei lasknud, siis tal on lootust kaldale ujuda, laupaeva hommikul olid koik lootuse kaotanud ja arvasid, et poiss on juba haide toit...
Kl 10 paiku laks tanaval jube kisa lahti, Joselito oli tagasi, kalamehed olid ta Sosua lahedal kaidil magamast leidnud, aga poiss kondis omal jalal koju, ainult naljast ja veekaotusest nork ning lycra oli kaelalt naha maha hoorunud, kui haide kohta kysisime, siis ta naeris, et ainsad haid, mis ta nainud on, on ta nainud TV-s :)
Onnelik lopp oli ka minu voistlustel, auhinnaraha 10 000 dollarit jagati tuulepuuduse tottu koigi voistlejate vahel vordselt pidulikul lopetamisel Puerto Plata uhkeimas kasiinos ;)

2 comments:

Triina said...

Sellised võistlused mulle meeldiks :D

Kristiin said...

ja mulle ka!