Sunday, July 26, 2009

Pöörfi surfipäev

Kell laupäeva varahommikul hakkasime folgilt Pärnu poole kimama, puhus! Ja 12st kuskil saime peale ning kella 8 ajal tulime maha. MEGA hea! Vesi oli supp, päike säras, tuult oli normpsilt, et käis korra isegi üle, tuli isegi mõte Eneli 6ne võtta :) Aga veits langes ja nooooo, Raeküla flätt seal kõrkjate vahel mm! Sai hüpata ja seda kummalist blaindi proovida. Paar korda proovisin backrolli kaa teha, mis oli suht feil, seda peaks keegi veits õpetama v seletama, youtube ei toida eriti hihii. Ei aga üüüülimõnus surfipäev, julgust ja kindlust tuli juurde ja Takoon hakkas räigelt meeldima!
Pühapäeval silmad lahti tehes panime kaa randa kohe, aga ootasime mitu tundi sõidutuult. Mingi 4-5 puhus alguses, proovisin Lepiku 12st Liquid Force'i, mis no offence oli ikka maheuimane ja no tegelt nibin nabin seisis üleval, sai ainult triipe teha. Aga siis mingi hetk tuli siuke ühtlane 6kas ja sain Takooniga ka sõita veits aga tuult nagu niipalju polnud et midagi eriti teha. Superluks surfinädalavahetus oli!!

1 comment:

Eneli said...

Ahaa, Kata, minu arust Sa pühapäeval ärgates kohe randa küll ei läinud:D krr... :D Keegi helistas mulle kaks korda kui ma magasin millegi pärast:D hõhõhõ :D kas puhub? kas puhub? :D Laupäev oli ülimalt mõnus :D