Tuesday, July 28, 2009

nipet näpet

Pühin oma viimase aja tegemistelt tolmu ja panen ajukäärude vahelt kirja lõpuks :P

27 viimane nö "sess" Kakumäel, õpetamise vahepeal triibud ja lõpuks 5ms tuulega 9mPassioni loomajõu test - no see kite on tõesti veoloom!!! kokku 15min.

23-26 Ventspilsi kiteparty. R ja L kokku 2h sõitu. Mulle isegi meeldisid need lained, aint hüpata oli seal triky. Hoopis teistmoodi place. Korralik laine ja selle vahel chop. Lätis oli lahe, Ventspils oli väga hoolitsetud linn, pöörfi oli et saime kõik ööd majas magada - special thanks to Andres, nalja sai nabani, ööklubi Reflex sai tuulutatud, puuke sai eemale peletatud, kurgesid kardetud, öösiti tiskotatud, veekeskuses sulistatud ja rokitud, no oleme ausad - oli korralikult partyt ja korralikult loheteemat.
Eesti Besti poisid olid mega tublid, super tiimitöö - silm puhkas lausa seda nähes! Ja Leedu tsikid oi kui ilusate F16-tega, kusjuures 1 läti ja 1 leedu tsikk olid ise ka ilusad! :) Mulle Lätis meeldis!

21-22 Pärnus, kokku 5,5h. Raeküla, 10-14 ms. Oi kuidas ma mõnulesin üle kuu aja, sest ammu polnud ise sõita saanud. Aga suht toores tunne oli. Katsetasin üht-teist, rähn meeldis.

17 Väänas, 2h. 10h õpetamist vees ja sinna vahele +2h sõitu. Mmm mõnus oli. Julm väss oli muidugi selle 12h veepäeva järel. Ja pärast Roostale surfilaagrisse.
Roostal oli ka lahe, eriti mõnus oli Brasiilia jam ja öised surfhousi peod. Päeval sai päikest ja chilli. Lõbus ja mõnus laager oli.

Ja kui nüüd kõik kokku võtta - MA ARMASTAN SEDA SURFIELU!!!! :D :)

1 comment:

Triina said...

Jane sul päris hea mälu