Thursday, July 23, 2009

Kolm surfipäeva Häädemeestel (20,21,22.07.09)

Mõnus, kui saab jutti igapäev surfata. Tunned end kindlalt ja pole vaja mingit tunni pikkust soojaks sõitmist.

Esmaspäev oli priima! Sõitsin 6 ruudusega, mida isegi palju oli. Enamuse aja hüppasin niisama ja tegin rolle. Korraks vahepeal langes, siis sain natuke unhookida aga peale paari uh fronti tuul jälle tõusis ja pidin taas konksus edasi passima.

Teisipäev oli sündmuste rikkam. Kohe hommikul vara kihutasime Tallinna sest uue laua nälg oli nii suureks paisunud. Sihtkohaks Surfhouse, kus mind ootasid läikivad Slingshotid. Olin täiesti kindel, et võtan omale 130 Misfiti aga kuidagi juhtus nii, et poest välja astusin hoopis 129 Lenten Lunacyga. Mäletan kuidas kunagi näpuga näitasin ja naersin, et kes küll sellise lauaga sõita tahab haha. Pole sanga ega midagi ning pealekauba raske kui kivi. Noojah siin ma nüüd siis olen :D
Peale shoppingut kiirustasime koju ja neljaks olime mereääres. Enne vette astumist olin oma uue laua suhtes üsna skeptiline aga niikui sõitma sain tundsin, et väga vale valik polnudki. Sahinal läheb chopist läbi ja vastutuult sellise suuruse kohta ülihästi. Lai jalgade asend ei häiri ja pop ka mõnus. Ainult sidemed vajavad veits tuunimist.
Ei saa ka mainimata jätta oma venna Andrese uskumatust ebaõnnest. Hommikul kukkus tal kapiuks eest, läpakas ütles üles ja merepeal hüppe ajal kärises 9 ruudune waroo täielikult ribadeks. Ja kõik see ühe päeva jooksul.

Kolmapäev oli mõnes mõttes nadim, kui eelmised. Kogemata tegin valearvestuse ja võtsin mereäärde kaasa ainult väikesed lohed. Alguses läksin kuuesega, millega suurt peale unhooki teha saanudki. Viskasin siis reilisi ja fronte. Reilid tulid sellised veidrad täna, nagu natuke puuetega. Samuti on mul veel halsi puue, et teisele poole ei oska mitte midagi teha. Vasaku halsi jalg on nagunii haige ja kasutasingi siis seda ainult ülestuult sõitmiseks. Kui kuuese kaheksase vastu vahetasin oli tuul juba lootusetult langenud. Edasi aftersurf grill ja tsill Raitsi pool, kus tähistasime tema esimest edukat ülestuult sõitmist. :))

1 comment:

Kristiin said...

Triina sa oleks pidanud küll võistlema kitepartyl!