Thursday, April 23, 2009

Kreeka, Nafplio

Mitu paeva votan hoogu, et kirjutaks Kreekast, aga kui loen, kuidas Te seal Eestis surfate...
Me oleme juba nadal aega siin olnud ja tuult on olnud neljal paeval, aga ma pole midagi uut oppinud ega isegi proovinud...mul on ikka niiiiiiiiiii kylm siin, kuigi vesi on selline nagu meil juunis ja ohk veelgi soem. Voibolla on asi selles, et korteris voi oigemini toas :D, kus elame on koguaeg kylm, siin ei koeta isegi talvel voi votab see aklimatiseerumine hullult aega mul. 12m2 lohe pole ka varem katte votnud, ausalt, tundub nagu traktor.
Rand on tegelikult super, liivapohi, siile ega muid elukaid pole, vesi sile voi ilusa lainega, pikalt madal, tuul puhub otse sisse, ideaalne koht freestyleritele voi algajatele. Kohalikud raagivad, et laheb vaga agedaks kui termotuuled korralikult puhuma hakkavad, mai ja juuni on vaga head tuule poolest, juulis ja augustis temperatuurid yhtlustuvad ja tuuled jaavad norgemaks.
Kreeka ja see linn, kus lahedal elame Nafplio (esimene Kreeka pealinn), on super. Toitu ja inimesi Filipiinidega vorrelda ei saa. Soogid on kohutavalt head ja inimesed lobusad ja elavad, koik tahavad lobiseda ja uurivad Eesti kohta palju, imestavad ainult, et kuidas meil seal on voimalik surfama oppida :D Kylm! Naisi eriti soitmas pole seni nainud, praeguste ilmadega on meestega koos kainud vees ainult yks chick ja see tundub ka kohalik pro :)
2-3. mai on siin voistlused, koik Kreeka paremad soitjad koos, lahe! Tase pidi hea olema, Kesa peab kohtunikuks hakkama, vaatab siin mu korval trikivideosid :D

4 comments:

dyanna said...

I like your blog.I'm waiting for your new posts.

Kristiin said...

Ai Kristi, ma tahan juba sinu elu elada. Soon baby soon:))

Kristi said...

Kuulsin jah, et tahad ka seda kodutuelu elada :D Kui vahel viskabki yle, siis ainult, kui tuult pole, kui vette saab, siis jalle koik OK!!!!!!!

Eva said...

Sa tee siis väike fotoreportaazh meile, võistlustest ja muud ka. Pildid ajavad muidugi veel suurema isu peale sinna tulla :)