Wednesday, July 20, 2011

EMV Race III, Pärnu


Olime Pärnus juba teisipäevast saati ja saime 3 päeval sõita. Tartusse vahepeal ei läinud, sest see sõitmine edasi-tagasi sakib täiega. Õnneks olid Margus ja Marje nii lahked ning jagasid oma kodu :)

Võistluspäev oli väga ilus. Päike ja tuul.... tingimused kõik ok. Sõitsin oma 10,5 lohega. Esimese sõidu olin kogu aeg juhtimas kuni tuli viimane poi ja pidi allatuult sõitma. Seda osa oli ülinõme minna.... lohe läks tühjaks ja ei saanud aru kumb jalg ees peaks sõitma..... nii ma siis vahetasin halse ja jamasin lohega niikaua, kuni Triina minust enne finišit mööda tuhises :) Ühesõnaga susserdasin ühe lõiguga kogu sõidu ära ... Päris piinlik. Aga ega midagi .... kui ei suuda, siis ei võida :)

Teise sõidu ajal võitlesin, et saaks üldse sõita.... kui sulle sõidetakse õlaga vastu poomi, siis on selge, et mingit krüssamist teha ei õnnestu. Pidin lohe laskma nii seniiti kui võimalik, et üks mees mööda lasta (kuigi mul oli parema käe õigus). Ja siis esimese poi juures jäävad 4 lohet lihtsalt seisma, sest keegi ei suutnud märki võtta..... ühesõnaga olin mingis puntras viimaste seas ja otsustasin sõidu katkestada. Mõtlesin, et tuul on ja pidi 6 sõitu tulema..... sõitsin kaldale, et puhata.

Kolmandal sõidul sõitsime Triinaga üksteise sabas ülestuult. Teise poi juures oli Triina natuke ees aga kõik oli hästi. Ja siis..... jälle kukkumine allatuule otsal.... bodydragisin 5 korda, et oma lauda kätte saada. Lõpuks sain edasi sõita ja lõpetasin 2-na.

Neljas sõit oli jälle hästi, sest olin Triinast ees kuni kolmanda poini, mida kõik otsisid (mulle on see tavaline, sest mina otsin igat poid ja sõidan üldiselt sisetunde ja majade järgi :) ) aga jah, poi läks tühjaks ning kogu sõit katkestati. Arvestades minu sõidukogemusi, siis ma ei tea kas oleks suutnud oma kohta lõpuni hoida ..... tavatsen ju korra sõidu ajal ikka kukkuda :)

Kokkuvõttes võin aga ütelda, et eelmise võistlusega võrreldes sain paremini hakkama krüssu ja stardiga. Kui nüüd suudaks ka stabiilsem olla ja kontrollida kiiruseid ning leida kiiremini poisid mille poole kimada, siis on lootust püsida konkurentsis :)

Samuti peab kõik sõidud lõpuni võitlema, sest kunagi ei tea mitu sõitu tegelikult saab korraldada....

Race On KA Lahe! ;)

5 comments:

Unknown said...

Thanks for sharing such kind of nice and wonderful collection......again, beautiful :) I love reading your posts. They make me happy.iphone development india

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Thanks For Providing the information. This is very nice post and have great information. I have also avail information about the best new project Paras Dews

Unknown said...

This is very informative blog...Thanks for sharing with us. I have also avail information about the best new project Vipul Belmonte

Anonymous said...

Thanks For Providing the information. This is very nice post and have great information. I have also avail information about the best new project Krish Harmony