Friday, October 8, 2010

Oktoobrisurf. Kaks aastat hiljem

No kui Cabaretel olin, polnudki nagu millestki kirjutada. Algul ikka üritasin, aga siis vaatasin, mis ma ikka kirjutan, kõik päevad täpselt ühesugused, päike, vesi 25, õhk 27, üks ja sama kait, laud, üks ja sama rand :) Natuke isegi kahju, oleks vähemalt oma tunnid kokku lugenud nüüd.
Eestis on teistmoodi, surfata saab harva, rannad einevad, vesi, õhk ja tuul muutlikud, rohkem aega jääb netis surfamiseks.
Eile käisime Janega Valgerannas. Ilus rand, tuult oli vähe, aga Jane laenas oma koolituslauda ja sain ikka veidi triibutada, mõnus oli, päike paistis ja jäine vesi pritsis näkku, sügisilma nautiva vanapaari näol publikut ka ikka :)

2 comments:

Triina said...

Vahest tahaks küll, et eestis mõnedki päevad vennad oleks. Saad just mõne triki selgeks ning vaatad, et järgmine päev täpselt sama prognoos. Hea katkijäänud trenni edasi teha aga nagu vihuti on tingimused täiesti peapeale pööratud.
Samas pakub see palju vaheldust ja sunnib loovamalt mõtlema.

Unknown said...

Mul oli küll seal õpilasega täitsa deja vu Kristit sõitmas vaadates!
2a tagasi olid aint Aivo ja Andres ka Valgerannas sõitmas, oleks nemad ka olnud ja poleks tuul ära kukkunud, oleks pöörfi olnud!!! :D