Wednesday, February 3, 2010

Suppppppper khuuuuuul

Käisin Pärnus sõitmas. Eile kruvisin õe laualt klambrid ära ja panin enda oma peale. Nii head, nendega jalad ei hakanud üldse valutama. Lumi oli kaa nii vägevalt paks. põlvini vist kohati. Randa läksin täna jala. Kõndisin naisteranda. Lasin ise ülesse ja siis teised tulid kaa sinna. Sõitsime laevatee juurde. Päris vägev. Väga hull oli kui villem tuli sorgu saarelt tagasi ja täpselt enne jäälõhkujat otsustas üle jäätee kõndida. sai üle ära ja lohe kukkus sinna. Ma eemalt vaatasin et see lohe jääb küll laeva alla. Vähe jäi puudu kaa.
Ma sõitsin vahepeal muuli peal ja siis vahepeal jõe peal ja siis veel luidete vahel kaa. Lahe. Pärast võtsin oma lohekoti ja pumba selga. Sõitsin ringi nagu tondipüüdja. Läksin teistega koos promenaadi juures maha, kuna tuul oli tõusnud ja ühtegi tuule varjulist kohta üksi alla laskmiseks polnud. Tee peal lendas Säga lohe veel rannapaviljoni katusele, keegi tore tüüp aitas teda ja kõik sai korda. kui lohed alla võtsime ära siis avastasime, et pehme lumi on ikka üli mõnus. üritasime nati saltosi hüpata promenaadi juures selle ääre pealt :D ehee. väga väga väga hea päev. Parim, mis talvel olnud, täiesti muutus arvamus snowkitemise kohta.

3 comments:

Triina said...

Issand Eneli sa oled nagu mina juba, jala randa ja lohe üles :D

Eneli said...

ehee:D Osa teest oli lahti ajamata kaa, kusjuures ma mõtlesin Sinu peale siis. :D Sest suht vastik oli kõndida seal paksus lumes. :D linnas on üldse naljakas lumalaua ja kotiga mille küljes on trapets ja kiiver ja pump kõndida. Kõik vaatasid naljakalt:D

Triina said...

Hah jah, mutikesed vahel peavad kinni ja pärivad kuhu latseke läheb selliste asjadega :D
Aga tore on loodussäästlikult surfama minna!!