Sunday, September 19, 2010

Pärnu Amserv Cup, Race ja Freestyle etapid

18.09.10
Kaua sai oodatud neid Amserviku viimaseid etappe. Lõpuks sügistormidega nad tulid.
Hommikul olime Tomiga esimesed varajased linnud, ilm aga nii jube, et venitasin lohede rigamise viimase hetkeni. Tom otsustas ka osaleda ja kui Martti poleks hilinenud oleksime race'i alguse kenasti maha maganud. Sõiduks võtsin oma vana 2009 6 ruuduse RPM'i, mis isegi maha tõmmatult üle käis.
Race ise oli väga lahe, paneb ainult imestama kuidas ma nii f*** aeglane olen??? No uskumatu lihtsalt. Ühes sõidus Harli kukkus mul ees mingi kolm korda ja igakord pani sellise vingaaliga uuesti mööda. Rääkimata liider kambast, ühes sõidus sain koos bossudega stardist ära aga sekundi murdosa jooksul olid nad juba kaugustesse kadunud :O
Õnneks race's minul ühtegi halba intsidenti polnud, ei julenud sinna stardiliini herilasepessa trügida ka. Mõned üksikud riipsamised, peamiselt sattusin Tommiga kuidagi külg külje kõrval sõitma ja kõige viimases sõidus tulid Ahto, Triina ja Tomi 3 RPM'i nagu lilled kimbus finišisse :D

Freestyle võistlust kartsin rohkem sest vana kuuesega ei meeldi mulle üldse sõita ja mahatõmmatult on ta täiesti talumatu loom. Õnneks tüdrukute eelfinaalis tuul korraks langes ja saime nii mõndagi unhookis teha. Peale läksime kolmekesi - seitsmeks minutiks - mina, Kata, Marianna. 7 minti oli nii piisav, sain kõik trikid tehtud, kukkumisi eriti polnud.
Järgmisena läksin finaali Mariannaga. No viis minti on ikka palju vähem kui seitse. Üldse ei tulnud pähe mida teha. Panin seal oma leivanumbrit frontrolli mitmes erinevas variatsioonis. Mõned reilid, uh hüpped. Tahtsin ka backroll+slide hpd ja oma viimase aja lemmik trikki frontroll to blindi proovida aga tuul oli nii kõva, et ei söandanud. Tihtipeale oligi nii, et võtsid lahti aga ei jõudnud lihtsalt hüppeks kantida. Pärast kaldal kuulsin, et Mariannal oli F-16 välja tulnud. Võttis seest õõnsaks lausa. Kohe ei avaldatud, kes võitis, saime närveldada kuni autasustamiseni. :D Peaks ütlema, et võistlus oli väga tasavägine ja konkurents naisteliigas hirmuäratavalt tugev!!

Lõpuks selgus, et võitsin mõlemad alad. Jei! Kodu jõudes oli kõht nii tühi, et jõin end kogemata šampusest täis.

Pärnu surfiklubile, Ufole, Erkkile, Siimule ja teistele suured tänud korraldamast. Mõnus adreka laks keset külma sügist. Veel mulle meeldis, et tüdrukud külmetama ei pidanud ja esimestena peale lasti. :)
Aga sarja üldvõitjaid ei teadustatudki? Sellegipoolest palju õnne kõigile!

1 comment:

Kristi said...
This comment has been removed by the author.