Monday, September 27, 2010

Meister Tallinnas 2010

26.09.10 toimusid Tallinna lahtised meistrivõistlused lohesurfis. Võistlusdistsipliiniks Race ja Freestyle. Powered by rrd and Tallinn city.

Ma parem ei ütle, mis kell ma hommikul tõusin. Kõik see vaev aga ilmaasjata sest tuult nagunii polnud ja mökutamine Russalkal tundus kestvat terve igaviku.
Siis lõpuks võeti vastu otsus ja võistlus siirdus Katariina kaile. Kui Russalka tundus veel täitsa ok pleiss freestyle võistluse pidamiseks, siis Katariina kai üllatas tõelise õudusunenäo chopiga. Otsa ikka oskab valida kõige võimatuma koha. :D

Esimesena lükati peale race. Kolm poid, kolm sõitu, kolm naist, kaks ringi. Tuul tundus üsna nadi olevat ja nii võtsin 12nese RPMi. Esimene sõit läks vist suht hästi. Teiseks sõiduks tuul tõusis ja esimest poid võttes nägin juba kurja vaeva lohe ohjamisega. Kolmandas sõidus küll kaalusin kas võtta 10 ruudune aga jäin siiski 12 peale ja kangutasin lõpuni.
Lõunapausiks võistlejatele kosutav snäkkpakk. See oli nagu kild päikest.
Järgmisena freestyle. Naistest panid end kirja vaid mina ja Marianna. Hakkas juba kuratlikult külm aga pidime ära ootama meeste A ja B liiga eelsõidud. Oleks peaaegu loosi tõmmanud, et ei peaks vette minema.
Siiski tegime oma 7 mindise finaali ära. Lohe zeniidis trikid polnud probleem aga reilid olid nagu väärarenguga popid... Ma ei viitsinud ülestuult ka joosta ja viimase triki tõmbasin nii kaldaääres, et oleks peaaegu Aivar Kammi ära tapnud :S

Autasustamisel ma ei saanudki teada, kes täpselt naistest freestyle'i ja race'i võitis aga üldjärjestus kujunes selliseks: I Triina, II Marianna, III Jana. Palju õnne meile!!
Eriautasu peaks andma kõigile, kes sel päeval kalipsod selga tõmbasid. Või tegelikult kõigile, kes üldse välja ronisid.

4 comments:

Kristiin said...

kuule see on ju küll nii õudne koht kus võistelda, ausalt öeldes selle külmaga ei taha miskit proovidagi, hehe, võistlemine on vist hullumaja külmeta seal kaldas, iuuu, tublid et ikka viitsite:) Graaatzzz

Jana said...

Aivar Kammiga küll õnneks midagi ei juhtunud, nii oma 3 cm jäi tema ja lohe vahele, kui see vastu maad käis. Pealtvaatajatel oli nalja kuhjaga, sest Aivar oli seljaga mere poole ja ei saanud asjast eriti midagi aru.

Kristi said...

Palju õnne!

Unknown said...

Õnne tsikid! Tublid olete!