Friday, May 20, 2011

Mar Menor, La Manga


Oleme nüüd Tarifalt lahkunud ja pesitseme juba teist päeva La Mangas, mis asub 600 km Barcelona poole. Siin saab sõita peaaegu kõikide suundadega, sest meri on linnaga ümbritsetud nii, nagu oleks tegu järvega. Praegu puhub mere poolt. Muidu pidid paremad tuuled olema maatuuled, sest need olevat ühtlasemad ja tugevamad ..... vähemalt nii oskasid kohalikud seletada. Eile käisin vees ja sõitsin 1,5h. Terve päev ootasime tuult ja alles õhtul tõstis selle sõidetavaks. Vesi oli nagu kartulipõld ja madal.... aga hästi soe..... samuti olid puhangud suht tugevd ... seega päris epic see sõidukord ei olnud aga vähemalt sai kõike proovida, mida tahtsin, sest ei pidanud muretsema selle pärast, et kas pärast kukkumist on kait ikka terve ja kas saan selle ikka üles tagasi.
Täna peaks puhuma terve päeva. Ranno on juba merel ja mõne tunni pärast saan isegi sõitma:) Loodan, et täna läheb paremini, sest eile sai natuke kohaga tutvutud... ehk täna seisab meeles, kus see downind täpselt asub, kui maanduma hakkan:)

Aga Eestis tundub asi väga nutune olevat.... eriti kui ei oma suurt kitet... loodame, et tuuled ja soojad ilmad ikka meie kodumaa üles leiavad.

1 comment:

Triina said...

Siin teosammul juba soeneb, vahest on tagasilööke :))