Wednesday, April 14, 2010

Feiruz day

Täna oli mul üle saja aasta vaba päev kui puhub!!
Elevus nahavahel ja plaan peas mida täna vees teha, läksin juba kl 9.30st randa. Panin 7 kokku, et ülestuult Mangroovile Redseazone rahvale külla minna ühe tsikiga ja just siis kui kanasilmuse koksu sain tuli Alia kontorist ähmi täis, et Jane palun mine ütle kõigile õpetajatele ja sõitjatele et kõik tuleks veest välja, sõjaväe politsei ei luba täna kellelgi vees olla kuni kl 17ni sest presidendiproua tuleb El Gounasse. NICE!!! Ja et kõikidele El Gouna koolidele see reegel. Ftf! Job done tulin norus kaldasse. Kõigil oli juhe korralikult koos. Mõtlesin, et ok Hurghadas ju tohib, lähen sinna. Pakkisin kõik kokku, siis tuli Fabian aka Mama, kel ka vaba päev randa. Davai siva kama kokku, lets go to Hurghada somewhere!
Mama oli käpp, imesiva saime receptionist takso ja kl 10.58 saime El Gouna väravatest välja. Kl 11 poleks enam lastud. :D
Teel Hurghadasse nägime Feiruzis lohesid, läksime sealt randa ja leidsime väga laheda spoti, kus oli kõike - superfläti, sügavat vett, mitu lagooni madala veega, pöörfi onshore tuulega. Ei pidanud isegi raha maksma, et seal sõita.. Selles spotis koolitas-juhtis-omas 1 egiptlane Max, kes ütles ainult, et jalla! Ja nii me siis ruigasime nagu sead rukkis kuni väsimus kaldale ajas. 10,5sega oli väga luks, ok uus koht siis päris kõik eduliselt ei tule aga midagi uut ikka proovitud sai. Unhooki oli seal täitsa mõnus teha. See oli muidugi naljakas, et ujujad ja snorgeldajad tulid ka meie keskele kohati ja vaatasid ammulisui. :D
Väike eine, sunbath ja jälle peale, teine kord tuulega enam nii ei vedanud, aint 30min kuni kukkus ja siis luubitasime Mamaga kaldasse. Lõunase sessioni ajal oli seal rahvast vähe aga pealelõunal nägime ikka paari kutti ja ühte tsikki trikitamas ka.
Mõnus tunne on, et sai täna uut spotti näha, kuigi kuulsime et Mangroovi ikka õpetas ja kõik sõitsid seal, aint meie kool ja club hmed pidid kaldas passima kuni presidendiproua lahkunud oli. Oma kooli omadest oli kahju, sest nüüd ei ole kindel mis see tuul lähipäevil teeb. Aga vähemalt täna oli mul hea päev!

No comments: