Thursday, June 18, 2009

kakumäe 16-18.06

Teisipäeva õhtul õpetasin Jannet 2,5h. Lennutasime õppekat, 7st obsessi ja tegime bodydragi. Janne oli hästi tubli ja olime mõlemad häppid.

Kolmapäeva õhtul õpetasin 30 min Margotit, teooriat.
Peale seda läksin ise peale 2h30min sõitu, lõpuks päris läbi. Puhus NWW, 10-15 ms.
Sõitsin esimest korda 7 Slingshot REViga, hästi hea ja stabiilne kite, sain ta enamvähem omaks eilse sõiduga. Proovisin gräbi ja raileyt ning backrolli - viimane ei tuld eile. Aga elame näeme! :D Kes tahab see saab nagu öeldakse. :D
Hmm.. eile oli jälle 1 suitsiidisurfar vees, venelane kes sõnagi Eesti keelt ei mõistnud, ok ma ei lase endale selga sõita ja eks kõik teevad vigu aga see härra tõesti ei teadnud mis on parema käe reegel :( Siis mõtlesin, et ma peaks merereeglid vene keeles endale selgeks tegema, siis saaks soovitada ohutumat liiklemist ;)

Täna hommikul tegin quick sessioni 30 min NWW, puhus 8-9 ms.
Ja seejärel tuli õpilane Margot, jätkasime kus eile pooleli jäi, 1h30min, W, puhus 6-8 ms. Lennutasime 7 REVi, tegime bodydragi. Margot oli nii nii tubli. Kui välja tulime, tuli randa Jorma ja sai tünnikõmina, sest sõidutuult selleks hetkeks enam polnud :p aga ta hakkas oma poega õpetama :)
Tööle tulin täna ülisuur naeratus suul! Fantast tunde annab õpetamine, see kui Sa näed kuidas suudad õpilase õnnelikuks teha! Mõnna.

3 comments:

Anonymous said...

Ega see vene seltskond, kes sõnagi eesti keeles aru ei saa on enamuselt ise õppijad ja tõiesti mere reeglitest midagi ei tea. Ja just keele oskamatusest ei suhtle nad teistega ka, kes neile asju selgeks teeb. Stromkal oli ka üks vene paar, kes lasi lohet ülesse akna keskelt, inimesed vahel. Sain vähe sõimata kui neile midagi vahele ütlesin.
Võin paar lauset mere reeglitest õpetada, nt. "idi v žopu" :D
Nikolai

Kristiin said...

see on see, et teed teistele head, saad s**a vastu pead:)
Aga jah paljud on sellised, kes arvavad, et meri ongi ainult nende oma ja teevad, mis tahavad!

Triina said...

JaneJane mis toimub, vaatan flirdid viimasel ajal Slingshotiga päris palju? :D Tule üle, lööme kampa!