Sunday, January 11, 2009

Sissejuhatus:D

P'ris hull reis oli, kaks ;;d magamata, pesemata jne, viimasel lennul m]tlesime k[ll, et kohe voodisse, kohalik aeg oli 16,aga niikui maandusime, oli elu j'lle sees, saar on ikka v'ga sheff, lennujaam oli nagu mingi 'ikse linna bussijaam, orkester m'ngis, selline tunne oli, nagu oleks Mehhikosse sattunud.
HongKong oli hull linn, niisugust saastet ]hus pole varem n'inud, et in/d k'ivad respiraatoritega ringi, kuna oli ''p'ev passida HK/s ja pappi ka kulutada pole, siis v]tsime suvalise trammi ja s]itsime lihtsalt mingisse kohalikku getosse ja tsekkisime kohalikku elu, k]ok, mida s]ome, oli ikka v'ga hull, Manila lennujaamas ka, juba valmistasime ette end, et j'rgmised kolm kuud siis nii...]nneks Boracayl on k]ike, kartulat ja sibulat isegi.
N[[d siis k]ige t'htsam... Rand on v'ga ilus, vesi soe ja tuult 30/35 s[lme, eile k'isime s]itma ka, Kesa muidugi suutis juba oma ribi katki h[pata, mina v]tsin 'ga rahulikult, lihtsalt kruiisisin ja uurisin, mis vee all on, no rifid ja meresiilid ja meduusid on ikka t'itsa olemas ja kalipso ning sussid halba ei teeks, aga Kristi oli Saare nii [les kiitnud, et me ei hakanud midagi kaasa vedama.
Kahe p'evaga oleme juba kaht ]nnetust n'inud, esimesel p'eval lendas [ks naine klubisse sisse, nii, et laud oli t[kkideks ja suur osa luudest ka, t'na oleks sama juhtunud [he mehega, see sai viimasel hetkel ennast lahti, lohe oli kellegi katusel ja poom palmi otsas, kege ehmatus ka vist.
Kummaline, et sellises rannas veel koolitusi tehakse, meie klubi ees on 2M lai liivarand, siis juba betoonserv ja kohvik,suured palmid, tundub, et need ]nnetused juhtuvadki sellep'rast, et tuul t]stab enne takistusi p'ris hullult.
{hes[naga vees on juba super olla, aga vette saamine, on paras k/// Elu on ka lill siin, t'na 'hme k'rakat siis panema BumBumi! Head libisemist Teile sinna ilusasse valgesse lumisesse Eestisse!

3 comments:

Kristiin said...

Ojee äge kuulda! Tuule 30/35 sõlme...päris palju ju!
Kas seal koguaeg sihuke tuul?

Triina said...

omg meie tiim esindatud Boracayl!! Käitu siis viisakalt ja ära meile häbi tee :D

Unknown said...

Nii lahe et juba kribasid!
Tuul on siis täitsa mehine! Saate hea kooli seal ikka - kuidas kitsastes oludes tugeva tuulega sõitma minna jne.
Marko sai ise ribi lapitud?
Kuidas eluase on?
Kui saab kuidagi orgunnida võin ju teile papud, kalipsod kuidagi saata - uurige ja andke teada mis variandid on.
Kallid mõlemile!