Monday, December 29, 2008

Sünnipäeval mäel

27. dets, jäin vanaks. Läksime siis see päev munakale ja oli täitsa fain, sai boksi sõidetud ja hüpatud. Boksi pealt tulid mõned täitsa okeid fs boardid. Eelviimane boksi run oli hoog liiga väike ja jäin boksi taha kinni, natuke kukkusin, aga haiget ei saanud. Tegin ühe suitsu ja ei andud rahu see boks, pidin uuesti minema!
Boksile peale minek oli kuidagi nii sketchy, et kuidagi maandusin sitalt peale ja tõmbas laua alt, nii et käisin küljepealt selg ees alla. Nii valus oli...õudne, tundsin, et ei suuda püsti ka tulla. Võtsin ennast kokku, kuna boksi all pole kõige õigem koht passimiseks, kuidagi suutsin veel alla sõita.
Läksin passisin veits sees kohvikus, mõtlesin et ehk läheb valu üle, aga ei midagi.
Peale seda läksin Otepää haiglasse igaksjuhuks, aga kuna neil seal mingeid aparatuure pole, siis nad lihtsalt arvasid et põrutus.
Mina ei tea, ma olen põrutusi varem ka saanud, nii hullu valu pole need teinud, nii et läksin igaksjuhuks Tartusse. Seal nägin Rihot, Marja kukkus Munakal käeluu...ouch
Tehti pilti, luud ei olnud kuskilt, öeldi et nimmeosa põrutus, pange fastum geeli ja söö valuvaigisteid.
Njah..ju siis.
Praegu ei ole valu eriti järele andnud ja vist see nädal enam sõitma ei saa. Puhkus on veel kuni 5nda jaanuarini, njaäuu:)



miks kohata sõpru kuskil tavalistes kohtades, nagu kohvikud ja ööklubid

No comments: