Sunday, May 23, 2010

Kitejamboree




Mai on suhteliselt mõnus siin olnud, kuigi ega väga palju pole sõita saanud, kuna oleme koolitanud. Hommikused sessid ainult!

Sellel nädalal oli siin selline lahe üritus nagu Kitejamboree.
Freestyle
Teisipäeval oli freestyle võistlus. Tuul tuli täpselt teisipäeval, nii et enne seda eriti harjutada ei saanud. Puhus kuni 35 knotsi, nii et tingimused olid rasked. Esimese heati tegin 7.5 kahoonaga, suhteliselt powered, kuid maandusin enamus oma trikid ja jäid heatiga rahule. Sain edasi järgmisesse heati. Teine heat tuul tõusis ja olin täiesti overpowered, nii et unhook trikid võis ära unustada. Sain siiski sealt edasi winners heati. Viimaseks heatiks võtsin sõbralt 5 2008 Vegase. 1 kord selle lohega sõita. Esimese trikina tõmbasin kiteloopi ja ei oskand arvata et 5 ruudune loopiga niimoodi tirib, eniveis kaotasin õhus täiesti tasakaalu ja panin julma crashi, niimoodi, et 30 sekundit ei saanud hingata. Arvasin, et ei saagi oma heati lõupuni võistelda, vähe ootasin läks paremaks, sõitsin edasi. 5 ruudusega on naljakas trikke teha, lohe on nii kiire. Tegin back to toeside surface passiga, enne kui tagasi hookida jõuad, teeb lohe 3 loopi:)
Lõetasin 2 kohaga, millega jäin väga rahule, kuna poola tsikk, kes võitis, sõidab ikka päris hästi.

Järgmine päev sellest puhus kuni 40 knotsi ja korraldati kiteloopi võistlus, millest ma osa ei tahtnud võtta, 40 knotsi on minu jaoks natuke liiga julm, isegi 5 ruudusega.

Race

Sõitsin elus esimest korda race´i. Sõitsin 7.5 Kahoonaga, tuult jälle kuni 30 knotsi Esimeses sõidus ujus poi minema, nii et esimene sõit canceldati. Kokku oli 3 sõitu, igakord jäin naistearvestuses 2seks ja overall 7 ja 8 koht, millega jäin samuti väga rahule. Kahoona on ikka super lohe raceks, nii kerge ülestuult minna, super. Eniveis enne oli mul race´st suht eelarvamused, aga tegelikult on see super fun!


Hangtime

Otsustati teha hangtime võistlus, mis tegelikult plaanis ei olnud, korraldusest ei saanud midagi aru, kes kuna hüppas. Sõitsin 7.5 Kahoonaga. Hangtime ei olnud nagu meil, siin pidi kindlalt ära maanduma, nii et pidi suht ettevaatlikult hüppama. Hangtime tulemuseks sain 3.48 sek ja 3 koht. Jah pean tunnistama et ei ole eriline hangtime kunn:)

Oldschool

Tuult ca 16-18 knotsi. Oldschool oli 30 min jam ja põhimõtteliselt kõige ägedam hüpe luges. See oli selle ürituse kõige naljakam võistlus. Kuna tuult oli vähe võtsime Janega Northi 2010 testiks olevad Rebelid, Jane 14 ruuduse ma 12 ruuduse. Ilgelt lihtne on selle lohega ikka hüpata, aeglane, hea hangtime, õhus tee mida tahad. Tegin one footereid, sõitsin blindi, hiljuti õppisin ära backrolli handplantiga, mis on väga cool trikk. Veel tegime igasugu lollusi, tõmbasime Janega deadmani. Naiste arvestuses võitis jälle Poola tsikk ja meeste arvestuses vanakooli kuningas Toby. No see tüüp on nii hull, sõidab koguaeg 16 või 14 ruudusega, 12 ruudune on tema jaoks liiga kiire. Tüüp teeb mida iganes õhus, mängib kitarri, triple backrollid board offiga, seda peab lihtsalt ise nägema. Ma hakkasin nüüd vanakooli fännama, loodan, et eestis saaks ka mõne sellise võistluse teha, SUPER!!!!!


Kitejamboree oli hästi korraldatud ja fun üritus, hea viis kuidas El Gounale punkt panna ja koju tagasi tulla!

See you in the water soon!!!!!!

2 comments:

Jana said...

Tubli! Lahe! Tõeline sportsmenka:-)

Marianna said...

Sa rokkid täiega Kristiin! Väga vinge! ;) Suurepärane punkt reisile ja tere tulemast kojuuu!!!