Saturday, December 13, 2008

Trysil det. 08




Pifid!
Back from Norway!:D Ütlen kohe ära ka, et isu ei ole absoluutselt rahuldatud!! :D :D

5. det. öhtul siis mindi laevaga Stockholmi, et juba järg. hommikul võtta ette ca. 520 km autotripp Norra suusajumaluste juurde Trysili. Justnimelt suusa-, kuna kohalikud freestylerid olid kõik suuskadel:P (laud paistis olevat totaalne out).
Kohe esimesel öhtul juhtus meil siuke värk, et meie suusamajake oli by mistake selle päris omanike poolt höivatud. Järgnevad sündmused viisid selleni, et pidime oma kama yheks öhtuks asendusmajja lahti pakkima (kus oli ka minisaun kahe kiviga kerisel:S) Pärast esimest päeva mäel tuli kraam uuesti kokku kraapida ja esialgselt planeeritud kodusse kolida. Aga kogu see kolimise värk meid ei morjendand. Uus maja oli luks - suur saun, köök, sahver, nummi kogu-seltskonna-ruum ja köik muud mugavused. Hästi hubane kõik
:))

Esimene päev mäel oli päikseseline ja selge. Sõitsime kohe kõige tippu, et avarustele pilk peale visata. Olgu öeldud, et tänavuse hooaja algus Trysilis oli lume külluse ja avatud radade ja tõstukite poolest lausa muinasjutuline. Avatud nõlvasid oli 15 ja 20 vahel (oleneb, mida nõlvaks lugeda). Võtsime esimese päeva eesmärgiks niisama sõitu nautida ja mäeoludega tutvuda, sest päike paistis, lumi oli puurdjas ja kylma 7 kraadi jagu. Mõtsime, et kui park jalgu jääb, siis sinna ka jääme, aga seda kohe otsima ei rutanudki.

Üsna pea avastasime ahastusega, et parki pole!!! valmis veel. Lumedraakonid kyll vuristasid edasi tagasi ja näha oli, et valmib nii half-pipe kui ka erisugused kikkerid, aga ligi ei lastud meid:S
Siis nii oligi, et tuli piirduda yhe kikkeriga (cap ca. 5 m), boxi ja 1,4 reiliga.. Kikker viskas mõnuga taevasse. Pooled hüpped kõik flätti aga seeeest kindlam tunne mis eelmine aasta;) Seda kikkerit siis lõhkusime kõvasti esimesel päeval ja jätkuvalt teistelgi. Viimasel päeval viimase muuvina sain tugeva põrustuse seal – nii et kõik mu kaasavara mööda mäge pilla-palla ..

Esimesel päeval võtsin eesmärgiks ka fs ja bs board slide´i ära lukustada. See ettevõtmine kulmineerus säärte ja pölvede totaalse hävinemisega. Õnneks luud terved ja Timo imeline hobusesalv pani mu uueaks päevaks jälle liikuma.

Teisel päeval olid jalad ikkagi altpoolt veits pehmed ja lõmastatud ning mindmesser reile seetõttu kakkuma ei läinud. Päev oli kylm ja udune. Otsisime väiksema selskonnaga hooldamatu metsaradu ja siuksest puutumata looduse värki. Leidsime kah!

Mingil päeval rammis sahk meid teelt välja, kui olime küla peale kolma minemas. Kuna seal üldsegi teepervi ei olnud, siis meie buss vajus täiega kreeni. Uuesti teele saime kopa abiga:D Suhteliselt fun elamus. Üks päev läks saun niiöelda katki, mille peale me tehnikud kutsusime alt keskusest. Viga siis seisnes selles, et punast nuppu tuli vajutada.. taunid.

Terve see nädal läks liiga kiirelt – äratus, hommikune jõupuder, mäed, saun, rumm-koola ja maffiamäng:P

Rahvast oli tegelikult nädala sees väga vähe. Neil päevil oli külma miinus 5 kuni -12. Lund sadas vahelduva eduga juurde ja päikest nägi ka üle päeva. Vaated olid muinasjutulised. Kokkuvõttes õudselt mõnus ikka. Nutune, et pargi puudumisega näkku saime, aga üldjoontes oli ülemöistuse kift hooaja avalöök. Loodetavasti saab nyyd veel ja veel ja veel.. sest nii palju stiilseid asju on vaja see talv veel vaja enda arvele kirjutada ;)

6 comments:

Unknown said...

Britt! Mega lahe oli teil! Lugedes puges pisike kadekas põue ka muidugi :D
Super et veidikegi trikitada saite, kui park tglt kinni.
Ja hobuseliniment on jah spordivigastuste jms puhul väga omal kohal ;)
Imeilusad jalad Sul Britt nüüd!

Britt said...

hihihii.. ma ise ka uhke nende üle:D

Kristiin said...

hot legs:)

Eneli said...

aia, valus!! Aga päris äge reis teil. Tahaks kaa

Kristi said...

Tundub, et reis läks korda :) Me Kesaga igapäev mõtlesime Teile ja lumele seal :D

Eva said...

No arva kas ajasid isu peale :P